Alla är gosiga

Är gladdd!!!!!
Lotta och jag hade egen gympalektion idag, alla hatade oss fast gillade oss lite för den var jobbig med kul. tror jag? :D vi fick brait betyg, gladiiis!

Var i staden med alexandra idag också, skulle köpt julklappar men de blev bara saker till mig, som vanligt.... haha! Men det var himla trevligt :)

Mathildamupp sitter i min säng just nu, hon luktar mupp. huhuhuhu. Fast lite gosig. :D

Nu ska vi göra ngt skoj :D BAIII!


Alla gör precis samma saker

Säger ett grattis till världens bästa mamma som fyller år idag! Förstår dock inte att folk kan vara så omogna att inte ens skriva grattis, blir ganska irriterad på det. Är du 3år eller? dock bryr jag mig inte egentligen, men kände att detta var ett steg på omogenhetstrappan.  herregud. men, MAMMA ÄR BÄST! ♥

Idag har det varit en äcklig dag eller ja, morgon = fick vänta på bussen i 40 min, 40 jävla minuter ute i "snöstorm" är inte kul alls! Annars var väl dagen helt okej.

Varit på stan med mamma också, då vi handlade lite mat och även sprang en snabbis inne på ikea, de slutade med att vi tog hem kinamat och åt de med tessan och matthias.

Nu ska jag lägga mig framför tv:n och glo på något kul. HÄJ.


Äntligen

Har änligen inhandlat mig en tubhalsduk!



vinröd, från  lindex 149:-


Allt är likadant så rym med mig inatt

Hello.
Första advent idag, ja.. som ingen visste det? haha!

Nä, men tänkte faktiskt berätta om helgen om det är ngn som bryr sig. haha!

I fredags var de palace ju, och neonparty alltså;  glasögon som lös i mörkret, färg som lös och halsband och armband som lös. Mycket najs! Kvällen var helt okej, dock var förfesten mycket roligare än vad det var på palace, jag lärde mig lite jumpstyle och det rimmades en heldel med Tessan och Pernilla. Haha, vi kan endel alltså! Kvällen slutade med att matthias försvann och jag fick småpanik för att han hade min mobil och min lapp till garderoben... Men de löste sig fast att vi missade bussen, de blev taxi hem! :D



Igår åkte jag till lottapotta och vi visste inte alls vad vi skulle göra, men först gjorde vi våran idrottsuppgift och skickade den till läraren och efter kom lotta på världens braigate idé! Lotta och jag bastade aslänge efter de sprang vi ut i snön och rullade lite, vi var faktiskt nakna, så de var kallt! Sen sprang vi in till bastun igen. Vi hade även hårinpacning och ansiktsmask, värsta minispaet! Efter de blev de cider och massa snack vid tv:n samtidigt som "Kärlek på menyn"  gick. Får inte glömma och säga att vi käkade chips och dipp♥ också! Sedan vid tolvtiden gick vi ut i snön och bara gick och gick och gick sedan satte vi oss på en fotbollsplan och gjorde snöänglar! Vi har även planerat lite för nyår, typ. verkar bli asnajs detta året :) förmodligen.

Nu ska jag kolla på någon film och vänta på att mamma ska göra nuggets! mums!  ♥

PUSS



<3


Rika leker fattiga, Men bor i sköna hem

Har så ont i mitt hjärta, har precis läst ut en bok "Syskonkärlek" Åh, det gjorde så ont att läsa den, men ändå var den rätt sjuk, men samtidigt jävligt bra bok. Katarina von Bredow är en awesome författare! :)


Dagen har bestått utav snö, snö, plumsa i snö, snöstorm på väg till bussen, skola och halka på väg hem från bussen. Så det har inte hänt så mycket.

Nu ska jag göra fredagens lekar klara, ta mig lite yoggi och sedan titta på CSI och nana. BAI!


Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Idag har jag varit ledig, alltså sovit bort hela dagen och inte gjort något alls.
Fast jag har faktiskt varit med tessan en stund, vi fixade lite inför fredag : ) Sen har jag varit med mamma och handlat, duktig tjej!

Jag har även hunnit med att köra på blank is, tycker att de var ganska läskigt faktiskt.. ;o körde typ i 50 på en 80väg, men de får man faktiskt, hade jag kört fortasre hade jag knappt kunnat stanna känns de som.

I morgon är det skolan, sedan hem och gräva ner sig i sängen för att vila upp sig inför fredag då det är; Utgååång! fetttt najs!

Btw, jag såg The social network nyss, den var sjukt bra faktiskt, lite cool sådär. den gillade jag :D

Men nu ska jag slänga mig i sängen och glo på CSI, hörs i morgon, natti :)




jag var med i playboy igår....................... nat


För ljus att nå. Så djupa sår

"Att bli sviken av någon man står nära är nog en av de värsta saker man kan vara med om. En vän, en förälder, överhuvudtaget någon man står nära. Att någon som man förväntar sig ska ta hand om en plötsligt vänder ryggen till, blundar. Vad ska man ta sig till? Det är lätt att ta till kudden. Att trycka ner ansiktet och släppa ut alla känslor. Känna smaken av tårar blandade med snor. ”Vad är det för fel på mig? Varför gör han/hon så här mot mig? För det är ju mig det är fel på. Eller?” Att lyssna på den där sångaren, som så bra beskriver precis hur man har det. Det känns som om låten är skriven om en själv.

Ett svek kan vara svårt att förlåta. ”Som om att du säger förlåt skulle göra allting bra igen?” Men innerst inne vill man förlåta. Det måste bara få gå lite tid. Om personen som svikit dig ångrar sig kanske den verkligen måste visa att den bryr sig om dig. Du vill ju inte att saker och ting ska vara så för alltid.

En del blir svikna tidigt i livet. Fadern sticker kanske. Det är inte samma svek som när ens bästa kompis börjar bete sig annorlunda mot tidigare sedan den börjat umgås med de ”coola” Ett scenario som ivrigt skildras i moderna ungdomsfilmer. Förälderns roll är att beskydda en och lära en skillnaden mellan rätt och fel. Om då en eller båda föräldrarna saknas kan det vara lätt att hamna snett. Det är ganska självklart att man då känner att föräldrarna har svikit en. ”Ville dom inte ha mig? Varför finns jag då här?” Ett svek väcker uppenbarligen många frågor.

Alla svek gör ont. När man har blivit riven tillräckligt många gånger förlorar man förtroendet. Man förväntar sig att bli sviken igen. Man kanske aktar sig för sociala situationer. En del människor kan ha svårt att ha nära relationer eller kanske bara lära känna personer, just för att de har blivit svikna förut och inte litar på någon. Svek kan alltså förstöra människor. Göra dem bittra och till en plåga för omvärlden.

Hur kan man göra för att inte sjunka alltför lågt när man är sviken? För att inte bli deprimerad och kanske i värsta fall välja att avsluta sitt liv? Min personliga erfarenhet av detta är att det blir bättre. Hur mörkt det än ser ut nu. Det är bara att klamra sig fast vid den lilla lust till livet som förhoppningsvis finns kvar. Om man dock väljer att begå självmord kanske man själv sviker någon? En sådan akt väcker ju självklart starka känslor hos alla närstående. Skuldkänslor är självklara reaktioner.

Svek är något av det värsta en människa kan uppleva. Så tänk innan du gör något som du tror kan såra någon du håller kär."


Min syster hade skrivit detta på sin blogg, jag kan inte annat än att hålla med, så jävla bra skrivet.


Allting börjar om. Jag kan börja om

jahapp, nu har jag kört bil förförsta gången när de snöade, ingen big deal. Fast de har ju inte algt sig än, men snö det göre!

ikväll är det tv-kväll!! Den börjar med Paradise Hotel, efter de är de paus? Sen äre Desperata hemmafruar, efter de äre cougar town!

de är ju trots allt tvkväll:



lotta kommer att hata mig för den bilden! HAHA (a)


Den här staden är död, låt oss måla den röd

mhmm.... bokat utgång på fredag med tessan dåja, massor av najs! hoppas jag bara hinner skrapa ihop lite money : D

dagen har varit galen, arg som ett bi har jag varit iaf. ajaj! Kände för att klubba ner min lärare med en stol eller något då hon satt i 50 min och gav massor av kritik på mina arbeten som jag har gjort i grafen, de känns inte speciellt roligt då jag var nöjde med allt utom ett arbete... och resterade tid, alltså 10 min sa hon att jag var duktig´, men ändrade sin mening till ... fast du kunde gjort detta bättre. Kan säga att jag var fly förbannad när jag gick ut därifrån....  galet.

För en stund sen fick jag ett sms utav Tessan där hon skrev att det brann i ett hus i hagby, jag som är ganska så nyfiken tog bilen bort för att kolla...  först såg jag all rök, fick en klump i magen sedan såg jag huset när jag hade vänt för att köra tillbaka, fick så jävla ont i magen och blev nästan tårögd.. fick ganska mycket flashbacks från när de hände vårat hus. usch!

Snart äre pensionärsjävlar, sen efter det ska jag nog kolla på CSI och sedan nana. CSI är najs!



hittade världens finaste bild på tessan och mig ju!
(jätteold!!)


öl i håret

Igår var det en stressig dag minsann. Men den slutade på sandra tillsist iaf, kollade lite på nemo och jockiboi, men fick en halv öl över mig som nemo hällde över mig, kunde typ inte se, tänk själva att få alkohol i ögonen, inte så skönt assso. men de tog 5min sen kunde jag se igen. haha!

men kvällen var mkt bra!
Nu sk ajag duscha ur all öl i mitt hår, bai!


nä, kör en lista på det...

Klockan är: 22:32
Ditt namn: maddde
Födelseår: 92
Ditt födelseställe: bb? 
Spelar du något instrument: nejjj
Ligger Skåne i Sverige: nej, verkligen inte.
Har du några danska släktingar: tror jag icke. 
Dina första tankar när du vaknar: vad är klockan 
Är du hungrig: ja :((( 
Vart befinner du dig just nu: på en stol, vid fönstet, i mitt rum, i mitt hus, i vassmolösa, i kalmar, i kalmar kommun, i sverige, i världen, på jorden.
Vart bor du: däe du inte bor
Är du singel: as-singel

Vilket land kommer du ifrån: rumänien naaaaaaaaat
Din mobiltelefon: ja? eller va?
Låt just nu som jag lyssnar på just nu: ingen, lyssnar på tv:n
Antal timmar sömn inatt: för några. 
Vem är snyggast: ;) 
Vem vill du ha just nu: åååh! m :D 
Höger eller Vänsterhänt: hüger 
Sängdags: om 10 min typ.
Brukar du svara på kontaktannonser: hahaha, nääää 
Åsikt om jultomten: tönt i varma kläder
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja: rebecca elr linda
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig: något dubbelnamn ;o
Pepsi eller Coca Cola: cååla
Mjölk i kaffet: absolut!
Sjunger du: dåligt....
Har du varit kär: yes! 
Är du kär nu: nej.
Den starkaste du vet: men.. jag såklert? :D  
Vill du gifta dig: japppp.
Kommer du överrens med dina föräldrar: ibland........ 
Vad vill du arbeta med när du blir stor: kändis för att jag har så mkt pengar. 
Din hårfärg och frisyr: ful och blä 
Skorna du hade på dig idag: vit/grån convörs 
Kläder du hade på dig idag: bytte runt lite, så allt :D
Vad har du på dig nu: sovkläder.
Favoritfärg på kläder: svart och gult, dock helst inte tsm :D 
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: några fina nya.
Har du rosa kamouflage-kläder: nej? hahhah
Tatueringar du har: på handleden
Piercingar du har: nej
Har du glasögon: borde ha
Hur ser din plånbok ut: gul såklart?
Din perfekta Pizza: beasås på ju.




1. Berätta om första fyllan.
jag var 12?  mina föräldrar ville kolla hur jag reagerade på alkohol, jag blev super flumig och åt två stora tallrikar med mat och låg i sängen och skrek efter mamma och sa att de snurrade. Plus att jag inte kom ihåg att mina syskon hälsade på...  trevligt ju.


2. Berätta om första kyssen/pussen.
hahah, satt i våran gala husvagn, skulle kyssa någon för försa gången, vi satt mitt emot varandra och sen pussades vi, efter vi var typ 8-9?  reagerade båda: BLÄÄÄ!!!! ;D
 
3. Vem är ditt snyggaste hångel?
åh, en snygging i somras. åh, mums.


4. Yngsta respektive äldsta hånglet?
äldsta 23, yngsta 17

5. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod?
nä, jag är inte sån :D

6. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
typ mina ögon...... ibland.

7. Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
ÖGON, leende och snygga magar:D hahahah

8. Favoritsexsoundtrack.
donno ^^

9. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
lilla melodifestivalen 2002?

10. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Taylor Lautner!!!!!! haha (ëra tankar är nu; fjortiiiiis)

11. Har du ljugit för att få någon i säng?
HAHA, tror jag då inte.

12. Har du strippat för någon?
njaaa..

13. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
haha, kanske när man var mega liten och fick sin första bh som inte att rymdes ut. HAHA.

14. Har du snattat?
när jag var liten, jaa!  hahaha

15. Har du moonat?
nej :D

16. Den du levt och upplevt mest med?
förutom föräldrar är de väl matthias och martin.

17. Hur många har du varit kär i?
en

18. Käraste ägodel?
mobiiiiil!

19. Vad skulle göra dig mest glad nu?
att ;) skulle höra av sig eller skriva något skoj :D

20. Vad har du varit mest rädd för i ditt liv?
att klämas ihjäl ( löjligt jag vet ^,) dock inte de jag varit mest rädd för. De är nog att mitt hus ska brinna ner igen, då de är någon i ...

21. Homo, hetero, bi?
allt samtidigt. nä men hetro ju.

22. Vad är kärlek?
bra jävla fråga.

23. Vad skulle du göra annorlunda om du fick återvända bakåt i tiden och ändra en sak?
kommer inte på något just nu ..

24. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet?
massor...

25. Ordet är ditt.
Tack?

Har du haft sex i
Ett badkar/dusch?  ja/ja
På ett tak? nej
tåg/bil/buss? nej/nej/nej
En toalett? inte i en toalett men i ett badrum
I en park? ja
Bastu? nej
När var din första kyss? told you.
Hur gammal var ditt äldsta hångel? told yoooou
Hur många seriösa förhållande har du haft? 1
 Hur många gånger har du varit riktigt kär? 1 
När kramade du någon senaste? vet inte, för länge sedan.
Saknar du någon speciell nu? nä, fast aa. 
Har du svårt att bli kär? nej, eller jag tycker lätt om folk, men vet dock inte om jag blir kär lätt. 
När kysste du någon senaste? 1 - 2 veckor sedan? 
Ångrar du det? nej, faktiskt inte. 
Är du singel? ja. 
När fick du en komplimang senaste? aldrig. hahaa
Har du träffat någon internetperson? yes.
Har du hånglat med någon av samma kön? hahahaha, jaaa.

Favoritårstid: sommar
Favoritmat och dryck: dryck är cola och fanta, mat är nog tacos eller kinamat 
Favoritämne i skolan: graf 
Choklad el. vaniljglass: båda 
Gillar du när det åskar: nej, hatar

Vad köpte du senast: massor av godis till matthias 
Hur svarar du i telefonen: -hallLllÅååÅååÅÅ!!!! 
Hur svarar du i mobilen: samma :D
Vem ringde senast till dig: matthias
Sov du ensam inatt: nej, lotta sov här ju. 
Ätit sushi den senaste månaden: blää,. nej. 
Blivit slagen den senaste månaden: nej, 
Klockan nu: 22:52


 


fin tovis.


lite humor

En man ~40 står vid biljettkassan och ska betala inträde.
Biljettsäljaren: Ska du betala med kontanter?
Mannen säger ingenting utan pekar bara på sitt öra. En kvinna ~40 som står bakom honom i kön sträcker sig fram till biljettluckan.
Kvinnan: Ursäkta, men han är döv.
Biljettsäljaren: Oh, I'm so sorry. Are you gonna to pay in cash?

HAHAHAHA, lite kul sådär.
:D:D:D:D

Sweden Rock, Sölvesborg

En tjej och en kille ~30 ska köpa belgiska våfflor. Det blåser ganska kraftigt och under tiden försäljaren ordnar med den andra våfflan lägger tjejen upp en hundring på disken.
Försäljaren: Du bör nog hålla i den så att den inte blåser iväg.
Tjejen (förvånat): Okej…?
Tjejen tar sedan ett ett stadigt grepp om den första våfflan.
Killen (sneglar lite snett): Jag tror nog att han menade pengen…


mupppasta

arg så sjukt arg, besviken, ja, allt på dig.

tack för fin vänskap eller va?
orkar inte.
inte okej alls.


nä, nu ska ajg åka till martin och äta pasta!!!!
hej.


liten?

Hittade massor av gamla posebilder från camen på min hårddisk, här får ni se vad liten jag var... hahahaha


























nu orkar jag inte mer, men de var några iaf ; )


Det kommer vara så bland molnen



för söta alltså!
från i lördags :)

Videon var längre, men kunde inte ladda upp hela ;(


Vi blir trampade på men vi fortsätter gå

trött, seg och ont i halsen och känner mig allmänt förvirrad.
ganska synd om mig ändå.

plugga i morgon och de suger.
:(


Historien upprepar sig och slutar alltid likadant



nu ska jag nana!
btw, har min fina kaggtröja på mig, den har blivit nanatröjan! :D
Godnattens!


So I put my hands up

Måste erkänna en sak...

Jag är väldigt arg i trafiken, jag har blivit som värsta bitterfittan i trafiken. Men till exempel som idag, då jag skulle köra hem från lotta, så ligger det en volvohelvete framför mig i 50!!!!!!!!! på en 80väg, jag kunde inte köra om för att jag hade inte någon bra sikt plus att de kommer bilar hela tiden från andra hållet, blir galen på sånt.

Och grejen är att det är alltid cp-volvosar som ska störa mig när jag kör, jag brukar sitta och skrika åt dom, för de är alltid dem som orsakar problem, för någon veckan sen skulle jag till skolan (tror jag?) och då ligger de en äckelvolvo framför mig, de var liksom frid och fröjd tills han saktar in asmycket, (bara för att störa mig säkert) jag blir galen och kör om, men när jag har kommit en bit framför tror ni inte att de ligger en volvojävel till framför mig då?  jag tror att de har någon slags pakt att göra mig galen i trafiken.

Hatar även folk som inte använder blinkers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur svårt äre? har så lust att köra in bilen i röven för att han inte blinkar, de blir ju bara hans fel. BAH.

vet inte vad ilskan kom ifrån?  eller jo, var nyss ute och körde och då låg de en äckelbil BAKOM som låg asnära och inte hade något liv. jag körde till och med för fort, hatar sånna också!!!!!!!


jag äe inte bitter....


tomt babbel

jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. åh, hjälp?
...


du är bäst nu men du var bättre förr

Kvällen igår var verkligen awesome! Den börjades hos lotta där vi, mathilda, jag och lotta förfestade lite (läs mycket), skulle sedan gå till bussen, kollade fel så fick stå ute i hundra år innan den kom, fast de gjorde inget för att lotta och mathilda var roliga att titta på så tiden gick fort : D
Sen kom bussen tillslut, de blev en lång färd in till kalmar, men vi sjöng, spelade musik och skrattade för att fördriva tiden, samtidigt som vi fick allt för många blickar på oss, men kul vare.

Vi kom in på sandra, hängde av oss jackorna och ställdes oss och kollade på björn, awesome dude! Det som var mindre awesome var att folket puttades så in i helvete, jag blev arg och skrek, ingen reagerade. höhö.

Lotta och jag blev bjudna på en cider -  ja, man får faktiskt skryta över det!

awesome kväll assoo.



söt pose.....


lotta<3madde


björnen!



har inte  så mkt bilder, har mest filmer, och vet inte riktigt om jag får lägga ut dom ;o


partey

Peppa inför björn rosenström ikväll!!
PUSS!


Allt gick i kras

Tycker inte om när mamma är sjuk, hela familjen blir liksom nedstämd då. Har försökt att hjälpa henne med så mycket jag kan idag, har iaf varit lite duktig. Nyss sa mamma att hon ville ha en bit av min pizza som blev över, självklart skulle hon få det, så jag gick ut i köket och tog ut pizzan från kylen och skulle ta ner en tallrik, men då stod de en tallrik uppe på den andra tallriken som jag skulle ta och självklart ramlade den ner i tio tusen bitar och jag stod mitt i allt och skrek svordomar. Jag tror gud vill straffa mig för att jag försöker göra något bra? haha. elak jävel den där gud.


lottas header

För någon dag sen gjorde jag en design till lottas blogg.




visst blev den fin?

och nej, det blir ingen länk för att bloggen är inte till för snokare. sorry ;)


filmmyyys

efter en pizza för någon timme sen blir det film nu, alltså;
dags att hoppa i mjukisbyxorna, krypa ner i sängen med massor utav kuddar, ta fram chipsen och colan och kollar på en bra film! ♥ mycket mys.

rugby!

Igår var det rugby, det var inte meningen först att jag skulle gå, men sen så blev det så iaf, gratis tackar man ju inte nej till? ellerhur? : )

Men det var spännande hela tiden nästan, man fick lite paniker ibland då de gick dåligt eller när domarna var dumma i huvudet, vilket de var ofta... menmen, det blev 5 - 3 till staggs tjejer och 10 - 8 till kaggs killar, alltså delade seger detta året vilket var bra med de kunde varit bättre om kagg vann allt, såklart :)

Här kommer lite bilder och videos!


Larskaggs intåg! älskar när han slår ner staggs simhoppare! Awesomeness.
men dåligt ljud och några töntar framför ställer sig ut, så ja.....


lite av kagg, de gula är klacken och sen ser man kagghunden! : )


staggs tjejer in action : )


lite från rugbyn, dåligt anfall dock, filmade typ de sämsta på hela alltet. haha. men, ändå bra spelat av alla resten av matchen ;) l



kaggs killar in action : )


mååål! : )


stagg började gå hem när killarna ledde med massor utav mål ;)


grattis kaggs killar  :DD


Förlora mitt nyfunna hopp



trött och sliten tjej som har ont i vaderna.
Imorgon blire skola, sen hem och sen partajjj!
gött.
Förhoppningsvis blir det kul eftersom kagg kommer att vinna rugbyn!

Heja kagg ♥


Ebbas header

jag och min lilla hjärna har varit igång med att göra en design igen, det tog tid vill jag lova, men den blev gullig : )


klicka på bilden för att komma till Ebbas blogg!  :)


nytt och fräsch!

kände för lite nytt, det fick bli lite blått och vinteraktigt, fint jao.


fin lista ju

Namn: maddepadde

Piercingar: nä, men snart i tungan!

Tatueringar: på handleden och snart förmodligen i nacken J

Längd: för lång

Skostorlek: bidfoot

Hårfärg: brun/ful/råttfärgad

Fräknar: bara när solen är framme, alltså aldrig typ.

Motto: allting har en mening

 

Kär? Nej, förvirrad

Önskar du att du bodde någon annanstans? Japp.

Tycker du att du är attraktiv? Nja, vissa dagar är men ju mer ok än andra. höhöö

Dricker du?  Ibland.

Röker du? Aldrig testat

Vilket schampo använder du? Hm, vet inte, allt möjligt.

Vilken parfym använder du? Vet ej vad den heter ;D

Vad är du rädd för? Bli svårt sjuk, spindlar, mörker och spöker : D heheheeheheeeeeee

Gillar du att tvätta? Nä, visst väl roligare saker liksom

Gillar du berg- och dalbanor? Älskar!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Hahaha…. Kommer inte ihåg ;b

Filmen du köpte? ???

Låten du hörde: hoffmaestro : D

Låten du laddade ner? Only girl

Personen du ringde? matthias

Personen som ringde dig? matthias

TV-program du såg? CSI

Person du tänkte på? Någon snäll person.

 

 

Favorit...

Låt: har många : )

Sak att göra: mysa :D

Sport: …..?  hahaha

Dryck:  cola/fanta

Kläder: mjukisar :D HEHE

Film:  finns många bra  :D

Bil:  matthias bil? men nä, en gul beetle :DD

Serie: two and ½men

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Hah, pojke ;) jo, men ah

Gråtit över en flicka?  Yes, det med.

Ljugit för någon?  Japp.

Varit i slagsmål? Typ.

Blivit arresterad? Nej : )

Träffat någon från internet IRL?  Hahahahhahahahaha… nä.

 

Antal...

Gånger du varit kär? 1

Gånger ditt hjärta brustit? 12152451532153

Hjärtan brustet på grund av dig? 2 (a) vad jag vet

Tjejer du kysst? Lotta?????????????? miljongånger

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Öh.. julia?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Hahaha, typ en halv gång.

 

Senaste...

Boken du läste? Men blä.

Personen du fick e-mail av? Öh?? donno

Personen du fick brev av? HAHA, typ räkning från halebop

Personen du fick sms av? mathilda

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj, kan iofs varit i fredags J

Saken du köpte? En cola!

 

 


Vad har du gjort idag?  Varit i fucking skolan och trÄnat
Var det kul?  Hahaha. Nah.

Brukar du svära mycket? To much!

När stiger du upp på morgonen? Beror på, idag kvart i sju (a)

Vad har du på dig?  Leggings, linne och kofta… D:

Vad ska du göra ikväll? Mysaaaaa och sova och planera;D  

Vad är du allergisk mot?. Lök tror jag? ;o

Var har du ont? I vaderna ;(

Använder du hårspray?  Nä, ;o

Kan du stå på händer? Ja, lite :D

Håkan Hellström eller The Ark? Öh, håkan! Eller båda.

Salt eller socker? Socker!

Gillar du ketchup? Ibland :D

Är du glad nu? Nja, inte överdrivet, men de duger liksom.

Var du glad igår? Lagom : )

Vad dansar du till?

Stockholm är... ? stort!

Göteborg är... ? mysigt-!

Kan du sjunga? Ja, men inte fint ;b

Spaghetti eller makaroner?  makaroner

Land du vill besöka? Thailand!


young dad



tycker att videon är ganska amesome och låten är najs!


tv kväll

Kollar på Desperate Housewives, fast det är paus nu, så tänkte blogga av mig lite babbel.

Dagen har bestått av att sova, sova, regn, regn,regn, idrott i skolan, och mera regn. Alltså har jag nästan varit inne hela dagen och det är väl de som är fördelen med vinter och höst;  att man får vara inne! På sommaren känner man sig nästan dum när man sitter inne när de är sol och varmt ute. haha!

Skulle egentligen träffat therese idag, men så blev det inte, vi får ta det någon annan dag.

Imorgon blire skolan hela dagen -.- suger. sedan på torsdag äre rugby... vill gå, men ekonmin pajar ;( aja, får väl festa istället om kagg vinner eller något skoj, men på lördag blire förmodligen utgång :)

nä, nu ska jag hoppa tillbaka till sängen och kolla på DH.
Purre! ♥


denna bilden har jag faktiskt tagit, hittade den häromdagen i en av mina mappar. tycker om den iaf : )


: )



nu ska jag äta kladdkaka!
PUSS!


skulle vilja shoppa lite? japp..

Drew Dress SEK 499, Motel - NELLY.COM Bow Bandeu Dress SEK 329, John Zack - NELLY.COM Carola Dress SEK 299, Jeane Blush - NELLY.COM Tiered Pleat Dress SEK 369, Rare Fashion - NELLY.COM Cloe Bag SEK 449, Lilly of Sweden - NELLY.COMLeggings Black SEK 249, Purple - NELLY.COMLeggings SEK 1599, G-star - NELLY.COMFunky Blond Leggings SEK 329, Pieces - NELLY.COMCover 3/4 Sleeve Placket SEK 159, Vila Basic - NELLY.COM



hittade massor av fint på nelly, vi ha allt ju! gillagilla!


slitentjej



sliten tjej efter idrotten, nu ska jag slänga mig i duschen och senare idag ska jag fika med syster Tess! : )


sneakpeak på PA!

hihi, jao, här en en sneakpeak på fotograferingen vi hade idag till vårat PA!



haha. söt ihoptryckt tjej : D


söt video

hej?

Tänkte typ skriva ut min ilska här, för jag är förbannad just nu, men... jag kände inte för de längre, inte värt de  :DD


Tänkte bjuda på en söt video från förra sommaren;



lotta kommer hata mig..... ;(


RSS 2.0