; Sara - You're the best

Åh, jag älskar denna låten! Det är Sara som skrivit den, och som även sjunger, visst är hon sjukt bra?
gaaah, tror jag lyssnat på den i 10 gånger i sträck nu! fyfan vad bra det är!


; hope you forgive me..

Hallå!

Nu sitter jag här igen i mitt otroligt varma rum. Jag har nog de varmaste rummet i huset. Det är riktigt gutt, men inte när man ska sova, då får man antingen ha förstret öppet i en halvtimma eller mer innan, eller om man sover två blir de att ha fönstret öppet hela natten, fast när man vaknar på morgon är det svinkallt i rummet. Alltså shiet vilka problem jag har. ;)

I morgon är det nyår, det hoppas jag att ingen har missat. För min del blir det middag med damerna hos Hanna på dagen och på kvällen blir de förmodligen att dra in till min granne här, om inget annat kommer upp :) Få bara hoppas att Jannie kryar på sig! <3

Jag saknar sommaren. Var bara tvungen att säga det. Jag hatar att gå ute då andningsluften blir till stor dimma framför än när man andas. Jag hatar när man får snö innanför tröjan och när man ska försöka ta ut de kommer de in ännu mer, brrrr! kallt! Men vintern kan vara rätt mysig ibland. Jag älskar att kolla på film, det är mys! Fast sommerna slår inget, man slipper gå runt och vara vit i flera månader, man kan bada och gå utan 2000kg kläder på sig. Mh, jag saknar sommaren.

Nu ska jag kollar på film och sedan sova. I morgon kommer de bli en kanon dag. Fasen vad kul jag ska ha, har jag bestämmt!

btw, ny får en snygg mun-bild på mig med. höhö. PUSS!
/madde

; Leona Lewis - Forgive me


; dagen innan nyår

Hallå!
Idag råkar det vara tisdag, för er som glömt bort dagen :) Och idag händer det ingenting för mig. Tror bara jag ska städa mitt rum igen, som har blivit stökigt igen. (?) Hur lyckas jag? Menmen, det ska göras idag iaf. Sen ska jag även pröva mina nyårskläder. Får hoppas att de fortfarande passar.

Sen ska jag inte göra så mycket idag. Blir väl att ta det lugnt och vänta in morgondagen.

Jag hade inte så mycket att skriva just nu, som ni kankse ser, men jag lovar att de kommer något musik klipp eller något sen :)

/madde

; I'm back!

Hejsan Svejsan!

Nu är jag tillbaka efter ett lite avbrott i min lilla blogg, jag kände att jag behövde de. Fast jag mår inte bättre nu, men jag är så sjukt blogg sugen. haha! Så nu tänker jag börja blogga igen (:

Idag när jag vaknade låg Elin brevid mig, vi hade skit kul igår, kan inte förstå att man kan ha så kul med en webbcam, men det hade vi :) Vi tog sisådär 200 -300 bilder? :) Härligt härligt iaf! Men som sagt idag när jag vaknade var klockan 11, men klocka hade inte ringt. Stressad blev jag, det blev att åka in till stan och välkomna Hanna hem från USA! Det var verkligen kul att se henne. Sen åt jag, lilian, sara & jokko på zorbas & sen köpte jag mig en par stövlar på REA, jag är nöjd!

Efter staden åkte Jennie och jag hem till Jennie & Martins lägenhet, den var väldigt fin måste jag säga, men det var sjukt kallt där. haha! Men sedan vid kvart över 5 tiden började jag traska till stationen för att åka bussen hem. Alltså det är sjukt vad kallt det är ute. Usch! & jag han med bussen och nu sitter jag här :)

Mamma kom med världens bästa idé nyss! Jag blev superglad! Jag har sagt till henne att jag vill slå ner Matthias vägg när han flyttar så jag får större rum. Hon har antagligen funderat väldigt mycket på det, för nu sa hon att vi kunde fixa till de ''lilla vardagsrummet'' & ''martins rum'' så det blir ett rum, fixa så det blir en dörr där så de rummen sitter i hop. Iiiih, glad blev jag, för det verkar som en skit bra idé. Hon sa att jag skulle fundera på det och sen skulle vi se hur de blev med de in på det nya året. Hoppas det verkligen blir av. För nu ska jag kolla på IKEAs sida om soffor och grejer! Madde glad!

I morgon ska jag inte göra någonting. hihi. Kanske in till stan igen? (:
heidå!
/madde





Nej, vi är inte rediga någonstans! hahahahaha!

; Paus i bloggandet

Hejsan.
Idag har den dagen kommit då jag känner att jag behöver pausa här ett tag.
Jag har ingen stor lusta att blogga längre och så har jag lite problem jag ska
lösa innan jag kan fortsätta igen. Som sagt, jag kommer inte skriva på ett par
dagar, hoppas ni klarar er.

& till er som känner mig, jag finns förmodligen på mobilen om det skulle
vara något speciellt.
/madde


; jag förstår ingenting.

Man kan undra vad det är för fel på personer i bland.
Jag blir så galen, besviken, ledsen, förbannad och jävligt arg.
åh, att ingenting kan bli som man vill någon jävla gång. Åt helvete med det!

Tack Jennie och Jannie, för att ni finns där!
ni är guld värda!

Idag har det varit en lugn dag, det blev inget media markt för mig idag, det får bli i morgon i stället. I morgon blir de stan med Jennie då vi ska hitta oss en fin fin kläning att ha på nyår och senare ska Magnus hämta upp oss i stan och då ska jag köpa en mp3!  Och på kvällen kommer massa flickor hit. Det blir tjejkväll här. massa mys! Hoppas bara att jag är lite mer pepp då än vad jag är ikväll. :)

Ha en fortsatt bra kväll!
Godnatt på er!
/madde

; galen

jag känner mig lite smått galen idag! så därför bjuder jag på en galen bild.

Idag känner jag mig mycket bättre. Det är bra, det är väldans bra! Sen ska jag förmodligen till media markt och köpa en mp3 om min bror kan ringa i tid. höhö.

jag saknar jannie!
hejdå.
/madde

; en sjukt jobbig jul.

Hellu.
Detta blir mitt sista inlägg för idag, för jag är så utmattad efter denna dagen. Som ni kankse läste i inlägget innan, så har jag magenfluensa och jag håller på att dö, känns de som. Jag får speinga mellan toan & tv:n undet kalle anka. Visst, de gör väl inget att jag missade lite där, men det är ju en tradition att se det.

Familjen var liksom uppdelad kändes de som. Mamma och jag låg inna i tv-rummet och bara låg där och var halv-deckade. Matthias och Martin spelade xbox hela tiden. Pappa ring runt & levde mammarollen för en dag. och Maria gick mellan Mamma och mig med Rasmus och mellan vagnen.

Jag blev ändå nöjd med paketen. Jag fick; en skrivare :D :D :D , en trippeltång :D:D:D, en foto av rasmus<3, pengar, usb sak, säng-set och lite smått.

Nu ska jag gå och lägga mig och glo på film. Jag är sjukt trött. Så jävla tråkigt att vara sjuk på julen, speciellt magenfluensa! ;/

Men hur var eran jul? Vad fick ni av tomten? :)


ha en bra fortsättning!
/madde


; Ingen bra start på julen.

Hejsan.
Idag är det ingen bra dag, iaf inte ännu. Jag ville att denna julen skulle blir något extra och max mysfaktor. Men så blev de inte. Mamma har varit vaken hela natten, och spytt. Men hon mår bra nu, det är bara det att när jag vaknade, mådde jag riktigt illa. Sen åkte familjen till farmor, utom mamma, för hon låg hemma och vilade. Jag kunde inte äta något hos Farmor, för jag mådde så illa och när jag kom hem spydde jag. inte världens roligaste julafton precis. Så nu har jag ont i mage och rygg och sitter här och tycker synd om mig själv. Magenfluensa är inte något man direkt önskar sig av tomten.
Hoppas att min dag blir bättre.

Men ha en riktigt God Jul allesammans!
/madde



Förresten, det snöar utanför mitt fönster! Mycket härligt!

; ett gott skratt såhär innan jul

jag älskar att mina föräldrar är så söta och snälla mot mig :) hahaha!


mamma: ta bort damsugarslagen..
jag: va?
mamma: ....
jag: VAAA?
mamma: ta bort damsugarslagen!
jag: ja, men du kan ju inte gå ifrån när du pratar, då hör jag ingenting, du får lära dig det!
mamma: ...
...
(jag har städat mitt rum, och jag brukar annars ha kläder på golvet ^^ )
mamma: nemen titta? ser du? ( till pappa)
pappa: jaa, man kan se golvet!
mamma: vad bra, neeeej! titta, hon har fuskat! det ligger en strumpa under sängen!
pappa: har du tagit en paus?
jag: SLUTA!
pappa: va? har du trägolv?
jag: ...
pappa: jag trodde du hade strumpgolv? ;o
jag: sluta....
mamma: jaaa, eller tyg golv!
Dom skrattar.
jag: jätte kul...
De börja gå ifrån mitt rum.
mamma( i tvättstugan): Hur går det med tvättmaskinen? det ser rätt klar ut.
jag: mmm.
pappa: OJ, nu höll jag på att snubbla på damsugarslangen!!
jag: ... sluta!

; Noah<3



Min syster Maria var här förut idag. Hon berättade lite hur det var med Noah, Noah ligger på sjukhuset och kommer säkert få ligga där några dagar, han har haft/har maginfluensa och har nu lunginflamation. Tycker så jävla synd om pojken ;/ Hoppas att det blir bra snart :(

; Tomten jag vill ha en riktig jul - Busungarna


; fortfarande städning på G.

Huhu, det här går inte bra. Jag har kommit halvägs i min städning samt tvättning. Min dag har bestått av rockband som inte alls har stått på listan. Men jag anar att det inte lär bli mer utav de i kväll, för jag är sjukt irriterad nu. Blir så trött när jag missar hela tiden, och jag var jätte nära att slänga gitarren i golvet, men då hade inte Matthias blivit glad kan jag säga, Eftersom det är hans. ^^ Men det blev en och annat fult ord från min sida. Fasen vad arg jag var! Men nu börjar de gå över :))

Nu måste jag fortsätta med min städning och tvättning. Blä på det, men en sak är ju bra, det är ju att jag kommit en liten bit på listan iaf :) Men jag skriver förmodligen senare.



- åka till stan ( fast har ingen aning varför ;b )
-sola

- städa mitt rum! BEHÖVS!! (halvgjort)
- Tvätta alla min kläder, som befinns sig på mitt golv. BEHÖVS!! (halvgjort)
- duscha
- slå in de sista julklapparna.
- göra knäckkkk!
- hjälpa mamma med maten? :)
- sova!

/madde

; Städning på G

Hejsan,
Nu är jag hemkommen från staden. Det blev en snabbvisit, men mycket uträttat iaf :) Jag solade, köpte till Noah&Rasmus som jag helt hade glömt bort ;o  Och jag tog ut pengar till Mammie. Så nu var de fixat, nu är det bara de värsta kvar:
Städning&Tvättningen. Men får hoppas att det går lite bättre md julmusik! Efter jag städat och tvättat ska Jennie och jag försöka oss på att göra knäck tror jag. Vi får se hur det går. haha!

Nu måste jag städa! Tjingeling!
/madde

; Dagen före dopparedan

Hej på er!

Nu är det endast bara några få timmar kvar och sen är det julafton, och jag har verkligen ingen julkänsla alls. Ingen snö, det är sol, det är två av mina anledningar, och jag tycker faktiskt att snön spelar stor roll. Men det ska iaf inte vara sol på julafton och ingen snö, det är de något som är fel! Jag vill ha snö på julafton och nyår och sen ska den försvinna. Då blir jag glad. Men det verkar inte bli så denhär julen heller.

Idag har jag x-antal saker att göra.
- åka till stan ( fast har ingen aning varför ;b )
-sola
- städa mitt rum! BEHÖVS!!
- Tvätta alla min kläder, som befinns sig på mitt golv. BEHÖVS!!
- duscha
- slå in de sista julklapparna.
- göra knäckkkk!
- hjälpa mamma med maten? :)
- sova!

Får se hur mycket av detta jag hinner med :) Nu ska jag gå och fixa mig i ordning och sen ska jag bege mig till stan med Jennie.
/madde

Förresten så kommer de lite bilder från tjejkvällen här :)



; Maybe you were worth waiting for.

Hallu!

För en stund sen kom jag hem från staden. Det gick super bra. Handlade de sista till pappa och Jannie, så nu är allt klart! Jag hann även med att köpa syrran och mig själv ett plagg. Härligt! Träffade typ halva kalmar på stan med, det var verkligen sjukt mycket folk och en och anna känning såg man där bland annat: Nikkie, Frida, Mathilda, Viktor, Jocke. Och några till. Jag gick ju med sarak om ingen fattade det ^^ Hon shoppade loss ordentligt kan man säga. dumma henne! ;b

Just nu sitter jag med mitt nya linne på mig, jag är verkligen nöjd, så det är skönt :)  Ska snart slå in de sita julklapparna och sen ska jag nog fråga Jennie om hon vill spela rockband med mig, jag har blivit beroende ;b haha!

Fick
nyss veta något otroligt jobbigt! ;/ Noah ligger på sjukhuset och han har inte ätit sen i tisdags :(  är jätte orloig nu!  och Rasmus har öroninflamation igen. Åh, tycker så synd om dom & Maria och Jesper. Hoppas att de ringer snart från sjukhuset.  ;/

Nu ska jag vidare, skriver senare.
/madde


; snabb bloggat

Hejsan.
nu ska jag till staden med sara. och bussen går jätte snart.
så jag måste springa! men jag skriver ner jag kommer hem :)
hejhej!

; Beyoncé - Once In A Lifetime


; rockband på fullt allvar

Hejsan.

Här sitter jag nu efter flera timmars spelande med jennie. Vi har spelat Rockband 2, vi är rikigt bra måste jag säga! Men vissa låtar kan de gå sjukt dåligt, så hon och jag sitter och vräker ut oss massa fula ord. Om ni skulle sitta brevid och titta kan jag lova att ni hade dött av skratt, för egentligen är jennie och jag så otroligt töntiga, men det är så sjukt kul! Vi har faktiskt en van, en buss och massor av snygga kläder, plus massa fans. Det är riktigt bra. Och våra gubbar ska vi inte tala om, de är sjukt snygga. Jag har illrosa hår och en blå tubtopp samt rosa leggings & röda ögon! Jennie har blått hår, en blå bikiniöverdel och rosa-nät strumpbyxor med blåa shorts och röda ögon. Som jag sa, vi är rikigt snygga! Bilder kanske kommer i något annat inlägg.

Kvällen kommer förmodligen spenderas framför spelet eller framför tv:n och kolla film. Vi får se hur det blir, jag kankse skulle slå in julklapparna jag har? Nä, det får vänta tills i morgon, då jag ska in och köpa de sista julklapparna! Hoppas att jag hittar de jag söker ^^

I går var de ju tjejkväll här. Det var verkligen sjukt kul. Jag var verkligen glad, och det var ett tag sen jag var det på riktigt, men igår var jag det, och de kändes bra. Det var Jennie, Lilian, Jokko & Elle som var här. Vi spelade spel "Absolut överrens" Sjukt kul spel, jag rekomenderar det verkligen! Mycket kul. Tack för igår tjejer! <3

Förresten kanske ni ser att jag ändrat om lite här i bloggen, men jag är sbsolut inte klar ännu, orkade bara inte göra mer idag. Så, bloggen är under uppbyggnad!
/ madde

; hallelujah

Det finns en sång som säger allt
Som värmer när det blåser kallt
Som lockar dig att gråta eller jubla
Den har någonting som griper tag
Och leder dig från natt till dag
Och plötsligt vill du sjunga "Hallelujah"

; att inte orka.

Ibland tar tankarna över huvudet och man blir bara helt tyst och depp.
Och jag kan säga att de har hänt så med mig nu, jag vill bara öppna
huvudet ta en spade och gräva ur alla tankar. och slänga dem i lava.
För det börja bli lite jobbigt nu..

Vad man än gör, hur mycket man än försöker tänka på annat och hur mycket
man än skrattar finns de otroligt jobbiga tankarna kvar där. Jag vet inte vad jag
ska göra, känns som de inte hjälper med något just nu.

nu ska jag till stan och handla de sista julklapparna..
wie..

<3

; en dag att glömma bort

hejhej.
Denna dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, visst, den är absolut inte slut än.
Men ändå. Jag känner mig inte bra idag, jag känner mig inte mig själv.. jag undrar vad de kan vara för fel. Men Jannie och jag var vid ljholms skola & kollade när de sjöng. usch, dåligt var de. eller förlåt, se hemskt var de kankse inte, men vissa grejer var extrema. HAHA!. ända låten som var bra var ''hallelujah''  MEN JANNIE VAR JÄTTE BRA OCH ÄR JÄTTE BRA!

Sen ska jag förmodligen in till stan och fräffa Sara&Viktor. och köpa klart de jävla julklapparna som ingen vill ha ändå. HAHA! nämen, jag känner mig negativ idag. blä på mig.

Igår var de en bra dag. Jag skrev hela min dag på Jannies blogg, ni kan ju läsa den dära om ni har lust ;d för jag orkar inte skriva ner allt här, för de var typ en halv A4. höhö. Ne, nu är de slut bloggat för stunden. Ciao,

varför blev jag inte glad för det?


; är, har & ska

Madde är:
- en plutt
- min bästa vän
- gullig
- knäpp
- knas
- cool
- cp ibland
- en get (enligt henne själv)

Madde har:
- jullov
- nästan rött hår
- många syskon
- mig som bästa vän
- en sjöborre under sängen
- damp någon gång ibland
- dålig humor
- bra humor ibland

Madde ska:
- få 4 barn med Buddha
- sova om någon timme
- gå till kyrkan imorgon och be
- käka orm (hon sa det själv)

Det finns mycket att skriva om Madde plutt.
Men nu orkar jag faktiskt inte mer. Så, hej då.
Puss Jannie :)




Bilderna är från förra året!

; min dag

vakna
buss
estetisk verksamhet - julkort
rast
svenska - fick reda på ordkunskapsprovet, vg+ :D
engelska - monty pyhton
chili con carne - blä
elon kom till kagg - :D
foto - marhukda<3maddwee
möta elon på stan
äta med elon - mums ^^
köpa julklapp
möta maria med elon
åka hem
blir glad - skolkatalogen
data
sms - jannie är bäst.
äta
film
sova

det var/är min dag. godnatt.


fräs i mammies brillz!

; en måndag

Hej.
Jag var super glad för en stund sen. Men nu bara vände det, jag vet inte riktigt vad det är för fel på mig ;s

Dagen har bestått av mediakunskap, matte, gympa och engelska. På mediakunskapen fick vi lite info om valen till 2an och jag är inte riktigt säker vad jag ska välja än, det är svårt de där. På matten var jag, juia & louise igång, ingen kan väl få oss att sluta skratta när vi väl börjat. haha! På gympan hade vi lite övningar där man gjorde pyramider och sånt, och självklart ska jag väl ramla. Jag gjorde magplask i mattan, inte skönt. Men jag överlevde ;b Och på engelskan spelade vi upp våra teatrar, fyfan vad dålig våran var xD hahaha. usch och fy. Men någon måste ju vara dåligast och det var vi som fick ta det priset. Men jag är nöjd ändå.

I morgon börjar vi 10:00 tror jag (: asgutt. Men det är en väldigt lång dag i morgon. Slutar 10 över 4. usch fy och blä. Men som tur är, är de ju inte många dagar kvar nu till jullovet :) Fasen vad jag längtar!

Tisdag: ska va med någon har jag för mig.
Onsdag:
Torsdag: Skolavslutning och ut och äta med flicksen, sova hos jannie sen.
Fredag: Julavslutning i Ljholm, Jannie och jag ska dit (: Fest på kvällen? :>
Lördag: ingen aning ;>
Söndag: ingen aning ;>

Här är en bild från hur jag slog i mattan när jag rammlade, jag vet, jag suger på att måla, men hoppas ni förstår lite iaf :)



Jag undrar hur det blir nu, känns som att jag har gjort något jätte fel här.. ;/

jag saknar dig..

/madde

; lista ;>

SENASTE GÅNGEN
Du var full: hm, någon vecka sen.
Du rökte: aldrig.
Du snusade: aldrig :)
Du färgade håret: öh, ganska länge sen ;b
Du grät: länge sen de med (:
Du tränade: någon vecka sen ;b
Du solade solarium: länge sen ;o
Du skällde på någon: öh. jag vet inte (:
Du var utomlands: förra sommaren.
Du köpte nya kläder: länge sen ;ooooo
Du åkte buss: igår..
Du åkte taxi: hm, för några somrar sen i gbg ;b
Du åkte tåg: i somras till köpenhamn
Du smsade någon: för en stund sen.
Du ringde någon: igår (:
Du camade med någon: länge sen


HAR DU NÅGONSIN
Hoppat studsmatta: absolut.
Ätit fiskbullar: jap, elr jag tror det.
Tagit kort på dig själv: hahaha, nej? ;o ;o
Skrattat så att du börjat gråta: absolut! hahaha
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: hm, kan ha hänt ;b
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: tror inte det ;b
Badat mitt i natten: japppsiii
Åkt berg o dalbana och spytt efter det: nejnej, :D
Spytt för att du var för full: hehe.
Trillat när du åkt skidor: hehe, jeppppp.
Gråtit till en bok: kanske :)
Varit rädd för tomten: ja, läskig typ ;o
Fått IG: jo, haha
Ätit deg tills du spytt: nöpp.
Lagat en misslyckad måltid: hahaha, mmh ;D
Har du sjungit karaoke: ah, bäst på att!
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt: nej, har aldrig prövat ^^


FAVORIT
Band/artist: simple plan tyyyp
Låt: just nu : gotta be somebody (:
Mat: tacos!
Färg: GUL
Dryck: nyponsoppa är mums.
Känsla: kär, absolut!
Lukt: nybakta bullar. HAHA eller typ tvättmedel:D
Årstid: sommmmmmmmar
Lärare: MICKEPICKE
Glass: B&J mums
Godis: öh, inget just nu. är aldrig sugen på godis nu för tiden ;o
Alkoholdryck: spriiiiiiiiit elr cider ;>
Cigarett: ;s usch!
Snus: ;s usch
Klädaffär: typ, öh. gina
Film: no idea ;b
Bok: LINAS KVÄLLSBOK FFS!
Kändis: Mamma<3
Tröja: kaggtröjan från rugbyn!
Plats/ställe: hemmma.

; lördag

var bara tvungen att lägga upp denna, för de är ju faktiskt lucia i 20 min till ungefär (:




min dag:
vakna hos sara
kolla wallander
åka buss hem
spela gh
äta
spela gh
sms
data
spela gh
data
sms
ont i huvudet
spela gh
dricka juice
data
sms
film/tv
sova.

godnatt.

; chillllllldag

give a little bit..
give a little bit of your love to me.
give a little bit
give a little bit of my love to you

Tja. I går var det en super bra dag. Även fast jag var nerövs halva dagen typ. för ... ett: sh redovisningen två: engelska gapsen tre: hoppa av fel när jag skulle till sara. Men jag kan säga att allt det gick super bra :) Sen spenderades dagen hos sara i söderåkra med Sara och Oskar. Det var riktigt kul faktiskt. Vi kollade typ film & lite på idol och bara chillade. (:  vi somnade runt halv 3 eller något höhö. Så idag är jag lite trött faktiskt ;b

I dag händer inget, och det är synd tycker jag -.-
I morgon blir de att öva på engelska teatern ;b  haha fyfan. blä.
MEN
;Måndag: börjar 08:50 chillllldag. Engelska teater med^
;Tisdag: börjar 09:40 chillllldag.
;Onsdag:  chillllldag. typ ;b
;Torsdag: skolavslutning. hööhöhö. GÖTT
;Fredag:  Jag och Jannie ska till södermöre ^^ cåålt.

Ville även säga att jag och Jennie äger på Rockband! Pyss!

; bada


Jag fick en stor lust att bada nu, kan ni gissa varför? hahaha!
fast ändå inte, för att det ser skitkallt ut och tilda är taskig.
jag tycker jag ser ganska gullig ut med mitt skrik där. hahaha!

ne, nu måste jag skriva klart min mediauppgift! pyss!

jannie<3

; telefon med sara

sara och madde i telefon, sara är smart ^^

madde: asså, det är pinsamt när jag är så trög..
sara: ja, fast jag är ju trögare.
madde: ja, det känns bättre så...
sara: aa de gör de va.. elr....  HAHHAHAHAHAHHAH!

<3

; allt och inget om dagen.




Här har vi den überfina tavlan jag,emmelie,emma & joel målade på engelskan idag! måste säga att vi är otroligt söta och duktiga! Undra om personen blev arg som hittade detta sen?  hahahahahhaha!


måste bara säga tre saker till innan jag ska sluta skriva!
ett: jag hade svenska redovisning idag, det gick bra. jag var nöjd.

två: ILY!

ILY, ILY,ILY glöm inte det!

tre: NU SKA JAG PLUGGA PÅ :
194 ord! fast där visas mindre en hälften typ xD

HEJJJDÅ!

; mycket plugg!

denna veckan är de enoooormt mycket plugg, jag kommer typ bli deprimerad.

onsdag: sv-redovisning, bildhäfte klart.
torsdag: sv-prov 194ooord och frilufsdag.
fredag: so-redovisning, engelska gaps & tidskriftssak inlämning.

JOBBIGT! men efter de är det bara två riktiga skoldagar kvar. hääärligt!
nu måste jag duscha sen äta och sen sova! Puss på er!


; storhund


nu har jag mediakunskap. Jag vill hem och sova :(
heidå!

; <3

hej. Jag är trött och sjuk.
Och jag kan itne gå oc lägga mig :(  för jag måste plugga. Men jag kan inte plugga för att jag är trött och vimsig så jag fattar ingenting ändå. GOODLUCK till mig!

Igår var jag hos Jannie med Tilda, sjukt kul hade vi, fast vi blev trötta fort, men de gör inget tycker jag. jag hade väldans kul iaf : ni är så himla bra tjejer!

BILDER :

SÖTTTTTTT! ;>


ehehe! ^ söta jao!


hahahha ;D


så, de får räcka ^^  haha! sen har jag typ miljoner bilder på mig som jannie har tagit xD  men de är itne så vackra vill jag lova så dom kommer inte ut här ;>

HEJDÅ!

; LÖRDAG!

hej. Idag är det lördag & den dagen har jag längtat något enormt efter, och nu är den här, jag ahr bestämmt att det ska bli en sjukt lyckad dag, får hoppas att det blir så ocksååååå. Vid 20 över 5 g¨r min buss till tilda där vi ska vara en stund & sen ska vi vidare in till stan, till Jannies! Och vi ska ha allmänt mys & sen ska jag & Tilda sova där :)))) Hoppas jag bara inte smittar dem med min snoriga näsa (a)  hahaha!  Ne, nu ska jag plocka i hop alla sakerna jag ska ha med mig :)  Bara för att jag är så generös så får ni en muppig bild på mig, you're welcome!


det går bara inte att foto sig själv utan att göra någon muppig min xD  hahahha

jag är generös, för ni fick hela två bilder.
hejdå! i kväll ska jag ha kul :)

; bildinlägg

tjo. idag blir de mucho bilder från mobilen, från senaste tiden :)


ha, snygga MP08a:are, från gympan. maria goes smygfotograf!


Jennie & Madde kan busa! hahaha!


MP08A har även varit i ishallen ^^ Snygga julia&jag xD


hahaha, ishallen ^^


vi har även haft rörligbild då Lotta skulle vara en Super hjälte.
SuperLotta!


Naken-Mathilda är kompis med Naken-Janne .. HAHAHA


det har även snöat litegranna ^^


Mamma har fyllt 50 & haft 50:års fest med cowboy utklädsel!


Jag har även varit en snygging på engelskan, då vi håller på med en teater ^^


Vi har även skrivit manus till ''förföljaren'' sjukt bra 'film' :)


Det har varit rugby & de som vann, kan ni läsa på nästa bild ^^


"Diselbögarna krossade puderludren"


jag har även varit ond mot Mathilda ;b hahahahhah


sista bilden får bli på mig, sån poserslyna jag är ^^

hejdå.

; onödigt inläggggggggg

jag är trött. jag tror jag ska sova nu.
tänkte bara ni ville höra ngt lite från mig, så:

HALLLLLLLLÅÅÅÅÅÅÅ!

jag är egentligen inte glad idag.
hejdå.


SKÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!

; så kan de vara.

Sofia skissar
Rebecca är en datanörd
Lotta är tjurig
Simon springer runt
Jennie har blöta fötter.
Mathilda luktar fis
Fredrik .. är som han är.
Elin suttar på tummen.
Ida jobbar.
Ica också.
Emmelie har en svart mössa
Joel jobbar
Mathilda.n skrattar
Emma skrattar ännu mer
Micke har en hästsvans

Jag har graf .... härlig klass!


RSS 2.0