; puss & kram hela dan

HEJ!
Idag är det onsdag, eller nu är de torsdag, men wtf, jag ska berätta om min onsdag, där de inte har hänt ett skvatt typ ;B De är ganska härlig vill jag lova. Igår var jag med Elin och vi hade dampet hela dagen, härlig var det. Över 300 kort tog vi med, men ingen blev typ normal ;b men det är ju som vi är. HAHA!

Jag skulle egentligen varit med ebba idag, men de blev inte så, tyvärr :( tråkigt tycker jag :(

I morgon eller senare idag ;D haha. då ska jag åka till böda för första gången i mitt li, woho. haha, lite efter eller vadå ;D aja, ngn gång måste vara den första. hihi. sen ska jag sova hos min syster och sen på fredag åker vi ( syskonen ) till danmark på tivoli, mega skojjjjj ;D WIE! sen på lördag är de fest. perfekt helg fan :)

nä, nu ska jag kolla klart på prison break sen ska jag sova. Ska upp vid halv åtta i mån, SKOJJ!  hahahha

 PUSS!



; I know you like it.

Hejsan.
Ganska rolig dag faktiskt, jag klistrar inn de som jag skrev på Bilddagboken här så får ni se.

Min dag var helt jätte tråkig till klockan 17:47  då jag tog bussen till staden där de var bestämmt att jag, elin och ebba skulle kolla på bio. Men när vi kom in dit, skulle jag äta, så jag åt och sen stack vi upp till biostaden där vi skulle beställa biljetter, HAHA!  och de fanns ingen bio föräns klockan 9 ngnting. Och då sa Ebba att vi skulle se ''Jiddra inte med Zohan'' Den sämsta av alla hon i kassan sa upp. elin och jag höll väl med sådär, haha, men sen kom jag på att den var rätt dålig. så vi bestämmde  oss för att byta bio, så vi stog och kollade på när biona gick och så, (de stog på en stor plansch och så var de en plast skiva framför) Vi stog där ganska länge, och sen stog ebba och pillade lite på den dära plastsaken, och nartuligtvis rammlar den ner. HAHA!  Elin och Jag går där ifrån i asgarv xD Sen kom ebba snabbt bakom oss. Och efter en stund märker vi att de är två timmar tills bion ska börjar, så vi skulle gå till konsum på kvasten då ebba upptäcker att hennes plånbok är borta och då ligger den där hon rev ner plastsaken (Y)  lyckat, så hon sprang tillbaka och hämtade den och sen gick vi och köpte glass, godis, vatten och chips och går till slottet där vi satt ganska länge och snackade tills de var en halvtimme till bion började , då började vi gå och helt plötsligt var de mindre än en kvart så elin och jag fick panik så vi gick snabbt medans ebba tog de lugnt, och jag kan säga att vi hann iaf som tur var. HAHA! Vi gjorde bort oss lite mer, men det tänker jag inte skriva om :)  HAHA! Efter bion fick vi skjuts av elins pappa och nu sitter jag här :)  härlig dag men inte så kul bio ;] men den var okej, för andra gången xD

HAHA, ni är underbara tjejer. <3 tack för denna dagen!

Här är min veckas planering;

Tisdag: Elin, vi ska tälta
Onsdag: Ebba
Torsdag: Till syster
Fredag: Danmark
Lördag: Fest
Söndag: ta de lugnt :)

; död dag.

Hejhej. Idag är de söndag. Wie eller ngt. Idag kommer jannie hem, saknade människa!
Jag är helt slö idag, är mega uttråkad och är trött på allt. alla jäcla falska människor tex. gå & dö.

Iaf så blev de inget bergkvara för mig igår. Lite synd för att vad jag hade hört var de jäkla kul. Menmen..
var hos min syster ist, de var rätt okej faktiskt.:) Jag orkar inte skriva ngt. jag är på dåligt humör.
tråkigt att ingen kommenterar också,funderar på att ta bort bloggen. 
Ciao.

; veckan

Hejsan på er!
Förlåt för dålig uppdatering, har inte kunnat blogga. Har varit lite här och var de här dagarna, men nu tänka jag berätta om dom, så dår ni något att läsa, bra va? :)

Som sagt var jag ju på viktorais födelsedag på måndagen.
Och på tisdagen hade jag inte så mycket att göra, så jag åkte till min syster där jag tillbringade natten.
Och när jag vaknade hos henne på onsdagen, åkte vi in till Kalmar för hon skulle klippa sig. och de gjorde hon, de blev page och mycket fint! När vi kom sen gjorde vi inte så mycket.
 Men dagen efter, Torsdag alltså, så Var jag, Maria och Mamma bjude med Martina på Diggiloo på öland. Det var verkligen kul! Roligaste konserten jag har varit på iaf :) Sen Åkte Maria hem och Martina, jag & Mamma gick till vårat tält vi hade på Ekerums camping. De var väldigt mysigt vill jag lova. Men när vi skulle sova, sov jag knappt någonting, eftersom luften i min jäkla luftmadrass åkte ut, Så jag sova nästan på marken hela natten, inte kul! Jag var väldigt trött dagen efter kan man säga..
Och dagen efter det, alltså igår. ( Fredag) Blev de inte så mycket gjort, satt mest här och slöade och sen kom Jennie och Martin på besök. Sen skjutsade Matthias hem dem och då åkte jag med. Vi svängde även förbi Mc när vi släppt av Marti och Jennie, och jag köpte en pommes. Ja, jag hade en tjockisdag igår. haha!

Men idag har min syster fest.´Jag ska dit och sen är de även vattenfestivalen i bergkvara. fårse om jag åker dit ;b  haha.
Jag tror jag lägger ut dagens ooutfit sen. Får se!

ha dt nice. PUSS! :*

; Dagens outfit

Hellu. Idag är det måndag och ny vecka. Idag har jag varit på Kronprinsessan Victorias födelsedag, de var nice. Mycket folk iaf, haha!  Tog en jäkla massa kort, lär nog komma upp lite i mån :) I morgon blir de nog att tälta med elin igen, hon är för bra hon! Nu tänkte jag visa min outfir jag har haft på mig idag. Det är första gången jag laddar uopp sånt här, får väl se om ni gillar det ;b  haha! 
 
iofs är klockan över 12 nu och alltså är det tisdag. men jag tar de som om att det är måndag fortfarande :)

 
Solglasögon: Gina
Tunika: Cubus
Sjal: Cubus
Kofta: Gina
Leggings: Lindex
Diadem: Glitter

; I wish that I could be sombody else, better then myself

Hej Igen! 
Under dagen har jag varit på ikea, där jag såg en kändis Suzanne Reuter, eller vad hon heter. Jag frågade mamma " är inte de där mamman i Svensson Svensson"  Och Mamma kollade ganska länge, och sen när vi gick från kassan så tittade hon på mig och sa; " jo, de var de nog"  haha. Sen hade hon bilen snett framför så jag skulle ta kort på henne ( javisst är jag töntig, men de är så vanliga människor gör när dom får se en kändis, haha) Sen efter Mamma och jag varit på ikea åkte vi till Jennie&Martins lägenhet och checkade lite, de var mys. Vi var där en stund så Jennie och jag satt oss och spelade "bejing" haha, och fy vad dåligt de gick ;b  haha! Men iaf, efter vi varit där åkte vi till Magnus och hälsade på. ( där kanske jag ska bo när skolan börjar, as nära skolan är det ;D;D;D;D ) Och jag fick kolla på han systemkamera, snacka om frän. Den hade värsta långa objektivet som man kunde zooma som fan. as bra var den :) Sen efter de åkte mamma och jag hem och nu sitter jag här tyyyyyp.

I morgon funderar jag på att städa, ( jag vet att de låter helt SJUKT, men jag får mina ryck) och de känns som om jag blivit äldre ;b haha. Mamma och Pappa tycker att jag är jätte duktig iaf :] Men de mest roliga i morgon är ju viktora dagen. Jag och syster ska dit :) myspys. Ingen jävel kan ju hänga med .... aja. Men det blir nog bra med syster och jag. vi brukar ju ha kul så :) Iaf så har syster ( samma syster ) frågat om jag vill vara fotograf på hennes sons dop, Rasmus och självklart tackar jag ja. SÅ KUL! :)
Det blev endel text nu ;b maha. men nu ska jag äta.
 vi hörs! // Madde


BTW! JAG SAKNAR JANNIEEEEEEE!!!! :'(
kom hem nu förhelvete.

; You've got the sweetest ass in the world

hejhej.
Igår var jag med tilda som sagt. Vi hade as kul, som alltid. Vi kollade film, var ute och gick i halva lj-holm BARFOTA, åt godis, skrattade, tog kort, åkte/körde moppe. De var verkligen kul! Och sen låg vi till typ 3 och snackade, haha. asg på det.
Idag ska jag in till stan och hälsa på Jennie och Martin i deras lägenhet. Jag vill med flyttttttttta. typ. isf en stund ;b  haha!  de skulle vara så härligt ;b  flytta med jannie typ. mums :) På tal om jannie så ringde hon mig i går och de hade dom stårr i lö i 6 timmar i ngt jävla land. men när hon ringa var hon i slovenien elr slovakien eller ngt. och skulle komma fram vid 12 på natten, så hon är formodligen framme nu, de får man hoppas iaf ;b haha!
Nu ska jag göra ngt annat en stund, skriver mera sen. pussHEJ!


du är bra tilda!  <3


; på språng

Hallu :)
Nu är de såhär, att Tilda kommer till mig vilken sekund so hellst så jag kan inte skriva så mkt ;b  ska iaf till henne snart och där ska jag sova. så jag skriver mera i morgon! Ha det najs, PUSSS!

jag saknar jannie!



; dålig uppdatering

Tjo. Idag har jag inte uppdaterat så mycket här och jag har mina anledningar;  Har inte orkat och har inte haft tid. Men nu kommer de ett inlägg men det är bara att de är lördag nu. Men iaf så tältade jag och elin igår ( förgår) Och det var verkligen hur kul som hellst! Tack för det Elin. Elin körde hem mig vid 4 typ. hon är härigt den flickan. Annars idag (igår) har jag ionte gjort så mkt, lagat mat har jag gjort och sen har jag spelat Xbox med Jennie och Martin. JAg var duktig men inte lika duktiga som dum helt enkelt. Haha. Men nu sover alla i huset och jag ska väl göra det med snart, ska ju vara med tilda i mån, fast hon lär ju inte gå upp tidigt om jag känner henne ;b haha. aja. nu ska jag sova tror jag. Jag skriver mer i mån. PUSS!

   

härlig pussmunnar ;*                              Hej glada människa ^


Elin mitt i ett asgarv ;b


; Tälta!

Snart ska jag nog iväg till elin. Vi ska tälta som ni borde läst i ngt inlägg innan. haha! Det ska bli så kul, för de var så länge jag träffade elin plus att de var längesen jag tältade med. mysmys. När elin kommer så ska vi åka till stisse, Jannies inneställe höhö. Ne, men hon jobbar där om inte ngn visste det ^ höhö. hoppas att hon fortfarande jobbar när jag kommer och de gör hon nog, för hon ringde precis när jag skrev om henne, läskigt eller?  haha jotack! Elin och jag ska iaf köpa godis, MUMMMS!

Föresten så är de TRE getingar i mitt rum!!!! hur lyckas jag? 

Jag måste nog slänga ihop mina grejer nu. Kommer nog inte skriva mer idag, ni får överleva. haha! Men några kommentarer skulle inte sitta fel.
Hejdååå :]


 

; ännu en dag kommer.

Tjooou, Idag är de torsdag och det menas med att Jannie åker till kroatien, mkt sorgligt asså :(  kommer sakna henne som tusan. och sen menas de med att jag ska tälta idag, både en tråkig och rolig dag idag ;b

Iallafall så hade jag och Elin bestämmt att vi skulle ses vid 12. men vad är klockan nu? Jo kvart över. haha. Jag hade hellt glömt de åsen vaknar jag av ett telefonsamtal från elin om att hon inte heller kunde ses id 12. puh! slapp hon vänta så mkt på mig ;b

Jannie, du får ha de så jätte bra i kroatien i 10 dagar!!!! jag hade gärna hängt med, värsta fusk äre ;b och jag ahr bestämmt att vi ska ses är du kommerhem! du är bra! älskar dig <3

; man gör till så kul man vill ha det.

Haha, nu i natt har jag suttit och underhållti mig själv med mitt nya fotoprogram, ni ska få se några riktigt söta bilder ^^

  
HAHA, jannie har ett nyss jobb ;b
 

Och jag har blivit tomte ^^ HIHIIHIHI!



elin goes sjöman eller jag menar sjökvinna ;>


och ebba är värsta ..... ehm .. snowboardskvinnan x'D


; min kväll och en ägd kille.

Hellu, jag hittade de fotoprogrammet jag ville ha, de heter PhotoImpression, fast man får bara ha det i 17 dagar eller ngt, så de gäller att använda det ;b  haha! I kväll har jag gjort scones, ätit scones, tänkt och skrattat åt de här klippet som ligger under texten här. Det är verkligen humor, snacka om ägd! haha! kolla så får ni se ;] Iaf så blev sconesen väldigt bra, brände dom bara lite, men vafan, goda var dom och mätt blev jag!  BRABRA! nu ska jag fortsätta att leka i mitt program, PUSS!



HAHAHHAHA! så ägd! :] tack jannie för du skickade denna till mig ;b

; fotoprogram?

Hellu. Nu har jag varit i stan en stund. eller jag kom hem vid klockn 6. åkte in vid 4 och träffade jennie, vi fikade åså. sen köpte jag mig ett par solbrillZ :] de var en nice dag. Skulle egentligen varit med ebba. men hon hörde inte av sig, synd ;/ så vi får hitta på ngt ngn anna dag.

Nu till min fråga: Vet ngn ett fotoprogram som man kan göra ramar och sånt i och de är inte gimp,photofilter osv.
De heter ngt med photo iaf. om ngn vet vad de heter kan de du slänga in en kommentar, de vore snällt :)




; Godmorgon,

Godmorgon alla. iofs vaknade jag inte nyss, jag visste inte bara vad jag skulle ha för rubrik typ ;B hähä. Skit samma :) Igår fick jag reda på en väldigt happy nyhet av "en i familjen" och fyfan vad jag blev glad. Kan inte säga vad de var tyvärr för jag vet inte om jag vill sprida de än, eller så ;b jaja, Idag när jag vaknade så gick jag ut i köket och då var mamma och pappa där och dom bara " vad fint de är här" och jag bara " jag har damsugat" dom blev skitglada för att jag städat hela huset (a) nu känner jag mig duktig :) IDAAAAAAAG ska jag vara med ebba, mysmys och i morgon ska jag tälta med elin :)




skriver nog senare sen :) puss!

; people always leave but not you



Klockan är nu 01:40 och jag har ingenaning vad jag gör uppe. Jag är sjukt trött och jag borde sova nu. men de ska jag faktiskt snart. Tänkte bara skriva en liten snutt här. Jag ska skriva till Elin, hon är förbannat bra och jag saknar henne något enormt. Elin du ska veta att jag finns här då alla andra har gått, jag kommer alltid finnas på samma ställe och det är här, det är bara höra av sig till mig och du behöver prata eller om du bara vill ses och fika eller vad som. Jag kommer alltid finnas här för dig som du är här för mig, för jag vet att du alltid kommer stanna kvar hos mig. Men du ska veta att du betyder väldigt mycker för mig, det år inte att förklara. Jag tänkte att jag skulle berätta en lite historia om dig, eller histora vet jag inte om det är men skit samma, dehär var när jag inte kände dig, då tyckte jag att du var en elak jävla bitch, och du gav mig alltid bitchiga blickar ( tyckte jag )  men nu vet jag att de inte var så, för inne i den kroppen finns ett hjära av guld. Jag förstår inte hur jag kunde tänka så, men de var väl bara för att jag inte kände dig, och nu känner jag dig och nu vet jag att du är hur go, snäll och rolig som hellst. Men du ska veta Elin, att det är bara att höra av dig om det är ngt, fast de hoppas jag att du redan visste :) Jag älskar dig eliiin <3


nu ska jag sova, ha det bra allihopa, skriver nog mer i mån :)<3


 


; förändringar i bloggen

jahaja, som ni ser har de hänt ganska mycket här i min blogg, har ändrat lite saker. nu när jag fått photoshop igen är allt mycket lättare :) fast jag är förtfarande inte klar riktigt än.

Idag har jag varit med tilda. Vi har ätit hamburgare, de var gott och sen har vi snackat en massa. puss på henne <3 på lördag ska vi va igen.
I morgon ska jag vara med ebbsbebbs. det ska bli kul, de var typ år och dagar sen vi var sist. lovelove <3

OCH NU ÄR ELIN HEMMA :]]]]] eller hon kom hem i går, men iaf :) ska träffa henne på torsdag och då ska vi tälta, hoppas de inte regnar bara. hähä. elin är bra <3

nu ska jag gå och äta ngt, puss <3

btw, jag har städat hela huset idag, och fy vad jobbigt de var, men bra är jag allt. HAHA!
heido.


; veckan

hej. idag har jag inte gjort ngt speciellt faktiskt. de är ganska skönt de med :)
så jag tänkte skriva upp här vad som händer dagarna fammåt här :)

tisdag 8juli : Tilda.
onsdag 9 juli: therese kankske.
torsdag 10juli : saknade elin!!!
fredag 11juli :  jannie åkte till kroatien :[
lördag 12 juli:  no idea
söndag 13 juli: ????
hihihi! de var itne så mkt, men lite iaf:]


: lite utav sommarlovet.

nemen hallå. de var inte igår jag skrev här ;P jag tänkte jag skulle skriva lite om mitt sommarlov åde åde åde typ, hihi!

Skolavslutningen var den 13 juni. och den gick bra, lite tårar dock, men jag överlevde. och på kvällen där var de fest på ekö, och poliser kom naturligtvis så alla drog sig till holmen där festen fortsatte, kvällen slutade sisådär men jag kom hem iaf :) den 15 juni var jag med jannie, och vi åkte och fikade i kolboda hamnen och sen åkte vi hem till jannie å så, alltid lika mys :)och den 16 juni var ajg med tove i stan, vi tog en fika och gick och snackade om allt möjligt :) hon är bra hon :)
den 17 juni åkte jag in till stan igen, men då träffade jag therese och julia. sen åkte vi hem till therese och jag sov där :) himmmmmla mysmys. och den 18 juni köpte jag min älskade systemkamera som jag använder jämt ;] den 19 juni kom tilda till mig en stund, vi snackade och tog några finfina kort :) sen den 20 juni var de då midsommar då jag tillbringade dagen hos mor och far i kolboda och mot solnedgången traskade jag till hanna där de var fest och de var en väldigt lyckad kväll och dag må jag säga :) den 23 juni träffade jag jannie igen, vi gick en runda i skogen och tog några kort på naturen och oss själva ;b 24 och 25 juni tillbringades dagarna av desperate housewives tittande. kände mig ganska osocial de dagarna, men vad gör man inte när man är desperat. HAHA! och den 26 juni åkte jag till gotland där jag var på kneippbyn och träffade lite av släkten och SHOPPADE lite. de var verkligen mys där, skönt att komma i väg. men jag kollade även ganska mkt på desperate houswives där med. sen kom jag hem den 3 juli iaf, samma dag som jennie fyllde år :) Den 4 juli åkte jag till sara och vi åkte till stan och checkade bio och även åt en bit mat, sen sov jag hos henne. Och igår, den 5 juli var de en månad sen min födelsedag men iaf så träffade jag jannie en stund och sedan bar de av till ida där de var förfest och sedan ner till vitasand där de var fest, de var faktiskt ganska kul. men det är tråkigt när människor ska vara så kaxiga mot en, när man frågar ngt så svarar dom med kaxig röst. de gör mig så jäkla arg, varför inte vara snäll för en gångsskull? ;s Och idag den 6 juli har jag varit lite osocial som var var 24-25juni, jag har suttit vid datan och kollat på desperate housewives KLART!  och jag dör!!!!!!!! hur fan kan de sluta som de gör?  ;S BAH, de måste komma en säsong till! det bara måste. jag menar; vem fan är susans pojkvän? HALLÅ ? :s knas.

jaha, där var mitt sommarlov hittills ;b och här kommer lite bilder med ;b

   
13 juni.                          14 juni                               19 juni                               20 juni                  

    
23 juni                                       24-25 juni                           26 juni                             på gotland.



så. nu har jag skrivit litegrann iaf. och jag måste bara säga att jag saknar elin ngt enormt ;/


BTW; JAG KOM IN PÅ MIN LINJEEEE :DDDDDDD
hejdå :)

RSS 2.0