; kläderkläderkläder

Hah, det är härligt.
Svenne, greta, anonym & elin läser min blogg! Vill inte att jag ska lägga ner min blogg. Lite härligt att någon tycker det iallafall. Men jag funderar fortfarande på att lägga ner. Men vi får se, som sagt :)

Under morgonen/dagen har jag suttit här och kollat på kläder,väskor och skor! Jag blir så kär, jag vill bara köpa allt, men eftersom jag är pank och har massa skulder till mina vänner blir de ingenting, så jag får vara glad att jag får titta på dom iaf :) Och jag ska föra vidare min glädje genom att ni ska få se, härligt va?







jag gillar rosa, syns det?  xD

; ?

ehee, hej.

funderar på att lägga ner min blogg, eheeh..
den typ suger och ingen läser knappt ändå  ;<


med denna bilden vill jag bara säga att jag var brunare än
lotta när jag kom hem från utlandet ;> höhö.

; jag saknar er och ännu fler.


jag saknar dig!


jag saknar dig!


jag saknar dig!


jag saknar dig!


jag saknar dig & oss!


jag saknar er!


jag saknar även fast jag träffade dig idag ;> höhö.

<3

; Jag är bäst ät en häst

Hellu!
(jag har bestämmt nu att mina rubriker ska börja rimma ;>  )
Slutade vid 11:10 idag och det var verkligen guttans! Åkte hem med 11:35 bussen, det var chilll, sen när jag kom hem satte jag mig här, jag ahr även hunnit spela lite Nintendo DS, höhö. jag äger alla på det ;>  mums höhö! Senare vid tre ska jag åka till tandläkaren -.- jag villll inte! ;< Sen kanske ajg ska in till stan och käka med tove. Men får se hur det blir :) hihi.

Jag har funderat endel på tatueringar, och jag ahr bestämmt mig och jag hoppas bara att jag får för mamma och att det blir av snart ;b är verkligen skit sugen! mohaha!

Nu ska jag gör något annat, det blir nog att spela lite Nintendooo, mohuhuhu!
/madde


konstigt, konstig känsla, sjukt konstigt är var det är... ;s
:/

typ så vill jag har det, höhö :D  jag är cåål!  puss!

; klok som en bok, vis som en spis. :D

jag älskar mina finurliga rubriker!

Jaha. okej .. typ.
Dagen har varit väldigt upp och ner. Började med att erik väcker mig på morgonen, han sov hos mig nämnligen. Sen fixar han gick i ordning och går till bussen och snäll som jag är går jag med upp, men icke åkte jag till skolan, jag tog sovmorgon. Vaknade runt halv 9 igen av att min väckarklocka skrek på mig. Då gick jag upp och fixade iordning mig och sen begav jag mig till skolan. Det började inte bra i skolan, men de är sånt som händer när man har varit lite dum. Sry Mathilda <3 Men allt blev bra tillslut :) Hade matte och svenska och sen gick jag till stan för jag pallade inte skolan något mer. Jag träffade tove och pratade lite, vi gick in på monki & fyfan vilken besvikelse det var. fyyy...
Sen gick lilla tovis och jobbade igen och då gick jag och mötte upp lottis, vi gick till monki & jag var fortfarade väldigt besviken xD Så vi skulle gå till Baronen, men när vi givk där kom lottas komis fram och pratade & sen kom plötsligt en man fram och frågade om vi kunde hjälpa han med en sak, de filmade till talang 2009 och dom ville att vi skulle springa fram till "elvis" och typ låtsas att han var as känd och typ takort på han och skrika och tjoa! haha, men jag bara garvade & "elvis" sa "Thank you very much!" hahahahaha! tror jag skulle dö, så kul var det. Lotta och jag sprang där ifrån sen xD Båda asgravade något otroligt xD
Träffade även några sötingar på stan så som Kajsa, Jennie såg även Nikkie :)

Vill tacka Lotta och Tove för en braig dag, för det mesta.

När jag kom hem var det inte alls för roligt, jag mådde inte alls bra, så jag gick ut en runda ungefär 40 minuter var jag ute i mörkret själv, riktigt härligt var det, men de gick inte så bra att rensa tankarna för dom är kvar.

Nu ska jag försöka sova.
I morgon blir de skolan till 11:10, sen blir de hem & sen tandläkaren. uuuusch!
inga planer på kvällen, lite chockad faktiskt. Om någon vill träffa mig, hör av er då..

Godnatt!
/madde

; ilikethisday

Hejsan.
Dagen har varit förjävla rolig, skrattat mest hela dagen och sånt gillar man ju :) Efter skolan gick jag, julia, maria, lotta & louise till Victoria och käkade pizza, eller det var bara jag, julia & lotta som käkade, de andra var mest med för att göra oss sällskap och sno lite utav vårat mat. hyggligt! Men det var en trevlig lite stund, för att alla bråkade med Lotta och tillslut fick hon nog, så hon hälde cola över mathilda som blev rasande. Jag säger bara, Lotta, du får nog akta dig nu. Maria käkade värsta mount everest(?) med pizza sallad och hon åt upp det xD Julia satt snäll och åt sin kycklingsallad och dansade till musiken. Jag har kommit på att vi är ett rätt härligt gäng faktiskt. :) Alla är lite störda på sitt sätt, men det är bara härligt.

Men när jag kom hem var de bara och sätta sig och skriva text arbetet vi har tills i morgon, det har gått väldigt segt vill jag lova. Men nu är jag straxt klar, och det är skönt. Fast den blev åt helvete, men jag orkar inte bry mig. HAHA, som allt annat jag gör. Duktig jag är. haha!
Ne, nu ska jag nana kudden!
Godnatt people!
/madde


me like you toviiisch! <3<3

; missu


Jag saknar dig! <3


skriver lite senare om dagen, för nu ska en duktig madde plugga.
PUSS!
/madde

; måndagmåndagmåndag

Hejsan!
Dagen har varit väldigt kort, men de känns som om den har varit väldigt lång. Men de har den då som sagt inte. Jag har varit i skolan för första gången efter lovet. Allt var som vanligt, förutom att några i klassen hade färgat håret & jag var en av dom :) Annars var allt precis som innan typ.

Vi slutade skolan runt 12-13 idag, och efter skolan gick jag & lotta till stan i snöstormen och satte oss på mc och bara chillade. Det var nice. Fast båda var sjukt trötta, jag var trött för att någon lite skit bråkade med mig igår så att jag inte kunde sova och sen hoppade även katten på min dörr som grädden på moset!

Jag & lotta gick sedan och mötte magnus & matthias, de skjutsade mig dit jag skulle för att hämta ut mina glasögon. Så nu sitter jag här med mina fräsiga glasögon på mig, men jag ser förövrigt ut som skit. Passar inte i glasögonen alls ;b hahahaha!

Snart ska jag plugga gärnet, jag har hela min hand full med test som är läxor. Så det är nog dags att plugga snart. höhö. Har även en fet textuppgift som jag kommer få ett fett IG på. uuusch! Jag orkar itne med såhära mycket på en och samma gång. Blä.

Jag saknar Erik.
hejdå!
/madde


mupp i glasögon -.-

; rosarosarosa

MIN BLOGG ÄR ROSA!
jag tackar sara för den fina idén! Visst är den snygg?  ;>
Själv tycker jag att den är super snygg! höhö! Men ska ändra lite små saker så som rubriken & länkarna lite senare när jag har tid och orkar tänka xD

Nu är lotta hos mig, hon är super brun ;< elakt. Men hon sover i min säng nu, elakt det med ;o så nu sitter jag här och skriver, omg, vad kul jag har :) det är nästan så att jag ska göra en lista. HAHA! Ne, nu orkar jag inte skriva mer, tänkte mest skriva att min blogg var rosa, men det syns ju iofs också?  smart är jag idag också!  hah!
hejhopp!
/madde

; syskonkvälligår

Hejsan.
Gårdagen var bra, vaknade upp med erik brevid mig. mysmys. Sen åkte han hem runt 12. Sen spelade jag typ guitar hero hela dagen och sen var klockan 5 helt plötsligt och då började jag fixa mig och efter det åkte jag & bror ner till mamma och pratade lite och sen åkte vi till stan, till martin och plockade upp honom, efter det blev de raka vägen till bowlinghallen. Där jag hade ganska tur hela rundan, jag ledde över dom som var på min sida, dvs, martin, magnus & tessan. Men i slutet kom martin i fatt mig, så han vann hela skiten och jag kom 4a av 8a spelare. höhö. Efter bowlingen åkte vi och köpte kinamat och åkte till magnus och satte oss där och åt. himla mysigt var det :) Efter maten var de kort tagning, haha, alla var typ oseriösa, det finns nog ingen seriös på oss rominare iaf xD  haha! men kul var det! Kom hem typ runt halv 2 och satte mig här en stund och sen somnade jag som en stock xD

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. ska städa upp lite xD sen kommer lotta hit, den lilla skit ungen som har varit i väg i två veckor utan mig. Jag saknar verkligen henne! hoppas inte hon är för brun iaf ;oo haha!

Det finns bilder från gårdagen på min bilddagbok. Om någon är intresserad. Men jag kan bjuda på en romin bild iaf ;D


men som jag sa, så blir ingen bild på oss seriös xD  hahahaha!

men tack för en bra kväll igår syskon!

/madde

; tjugoförstafebruari



iih, gårdagen var brabra! Eller, de var lite mycket bråk, och de var synd. Men annars var de kul. Jennie blev full som en kastrull och spydde & sedan luktade illa xD Det var nog de roligaste på hela kvällen, att jennie var full som en kastrull, hon kunde inte gå rakt xD  hahahaha! Tove och jag ägde på Guitar hero! mums! Sen tog  tove, jag och jennie massa bilder som för övrigt finns på min bilddagbok, jag orkar inte lägga upp dom här igen ^^ Sen får vi inte glömma att min erik kom hit och chockade alla med sina skillz på gh xD  hahahahaa! Han är söt!

Nu ska ajg duscha och sen i kväll blir de av till bowlinghallen med alla syskon, där det ska bowlas (nehe?;o hahahahah) sen ska vi till magnus och spela lite och äta gott och umgås ;b mmmys!

Nu ska jag duscha lite & fixa mig iordnings sen blie de nog att spela lite till gh!
pusshaj!
/madde

; congratulations mutchutjus!



matthias till vänster på domma bilderna längst ner :)

Grattis på din dag älskade bror och hoppas att du inte blir för full i kväll!
Detta är din dag idag! Puss på dig :*  hahahaa!
<3

; tjugondefebruari

HejsanSvejsan!
I går var det en mycket bra dag. Jag & Tove åkte in till staden och hittade presenter till Matthias. SEn tog jag bussen till  Erik och var där till 8 ungefär och sen tog vi bussen till kalmar och kollade på bio. Seven Pounds, faktiskt riktigt bra tycker jag :) Sen efter bion hämtade tove & matthias oss, då åkte vi hem & erik sov här.

Nu är klockan tjugo i tre och lite mindre än hälften av allt folk har kommit. I kväll blir det fest för broor! Eftersom han fyller 20! och i morgon blir det syskon kväll, mkt kul!  :))

Nu ska jag gå och vara lite social mot folket.
Hadetbrao!
/madde

; en rubrik.

Hejhej :)
Vaknade nyss för en lite stund sedan och snart ska jag hoppa in i duschen. Ska bara berätta hur min dag ser ut :) Jag ska förmodligen till stan idag,för jag måste hitta något till matthias, som fyller hela 20 år i morgon, lilla matthias! Så något måste inhandlas, sen ska jag även på bio med erik. Men den är inte föränn nio, så jag får väl åka fram och tillbaka. Får se hur jag löser det.  :)

Nu blir de duschen som jag sa innan och sen städa gär lite, för jag lyckas alltid stöka ner jätte fort xD

Förresten så såg jag att simpsons fyller 20år idag! & därför bjuder jag på en bild på den härliga familjen!
/madde


; lista<333

hur svarar du i telefonen hemma: hej, vad vill du?.
hur svarar du i mobilen?
hej, ville du något?
ringer det mycket till dig?
japp, populär liksom.
ringer du mycket till andra?
nej.
dagens låt:
jag är bäst - madde
dagens artist/grupp:
jag.
hur mycket pengar har du?
inget alls xD
senast kramat och när?
öh, mamma, typ vid 10 :)
antal timmar sömn inatt?
10 :))))
vad ser du fram emot?
i morgon (:
vad vill du ha just nu?
ett stort glas med fanta skulle inte sitta fel :)
sista ordet:
hejdå ?

VEM
längtar du mest efter?
eriiiik.
vill du helst slippa?
telefonförsäljarna xD
stör du dig på?
dig.
vem är snyggast?
erik såklart :D


VILKEN
buss åker du oftast? 121an
fråga ställer du oftast?
"va?"
årstid är det nu?
vintar -.-
vilken film såg du senast?
Honey (:

har du varit kär?
jaman.
hur många på din vännerlista har du hånglat med? 
ööh. vet inte xD
har du sett din bästa vän gråta?
jaman.
vad åt du senast?
pizza ;o
har du varit med i en rättegång?
bara tittat på (a)
är du polare med grannarna?
HAHAHAHHAHAHAH, nej.
vilka språk pratar din mamma?
svenska hoppas jag :)
vilka länder har du bott i?
sverige, sverige & sverige
senaste piercingen?
nosen ;b
när åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
den var klurig ;b no idea.
har du täckt någons hus med toalettpapper?
nej, men de kommer väl :D
vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
du har ingen chans :)
har du varit utomlands?
jaoman.
har du sett din bästa vän naken?
HAHA, yepp!
vilket är det bästa bröllopet du varit på?
mitt ^^ hahaahahh
var är dina syskon just nu?
överallt och ingenstans.
vilken tid gick du upp imorse?
10:55 xD
vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"ja visst"
när var du riktigt sjuk senast?
julafton ;o
vem är den senaste kändisen du tog på?
HAHA. öh, jag vet inte (:
vad är din sämsta egenskap?
irriterande xD
vad finns i din bakficka?
har ingen sådan ;b
vad gjorde du klockan 2 inatt?
sooooov
vad är det första du gör på morgonen? vaknar och kollar på mobilen (:
vad ska du göra efter det här? skratta och sova (:

; h e e l p ?!


Jag funderar på att göra om bloggen snart. Jag har tröttnat på denna designen, någon som ha en idé? färger, former, osv ? Så snälla skriv en kommentar vad du tycker :) För jag ha idétorka. ^^ Skulle vara kul & veta vad ni tycker att min blogg ska ser ut. höhö :)

Nu ska jag glo film, vi hörs senare :)
/madde

; goodnightpeople

Hello!
Dagen har varit bra! Åkte till stan och träffade tove och gick med henne på stan, vi åt mat & tove shoppade gärnet :) Det var mys, vi träffade även Jennut & Johanna. Efter stan tog vi bussen hem till Tove, var där ganska länge, sen åkte jag hem, när jag kom hem blev det att se film. Bedtime Stories, myspys film, den var riktigt härlig faktiskt.

I morgon ska jag träffa Jannie & Tilda. Jag längtar verkligen, för det ska bli riktigt kul! :D Sjukt länge sen jag träffade dem sist. Och jag har bestämmt att vi ska ha det massa roligt, så det så :)

Det blev inte så långt inlägg idag, men jag ska sova strax, för jag blev sjukt trött efter att jag kollade klart på filmen. haha! som vanligt när det gäller mig :) haha!

Veckan som är kvar ska jag göra detta:
Ons: Jannie&Tilda
Tors: Erik
Fre: Fira bror som fyller 20, tror jag.
Lör: träffat mathilda & möta lotta maybe (:
Sön: Lotta ska sova här :)

Så man kan säga att jag har rätt fullt upp ;b

Men godnatt på er & bara för att jag är så snäll, så bjuder jag på en ful egobild :)


byebye
/madde

; pics med sara


Här kommer ett bildmaraton igen :)  Men nu från gårdagen med sara!














; ehe-heh-eh










; M O N D A Y -

Hejsan svejsan.

Nyss, när jag skulle logga in här på bloggen så fick jag se världens finaste kamera! En bloggerska hade just bloggat om den kameran, jag lovar, den var underbar! Det var en canon iaf, och den var ROSA, kan ni tänka er, ROSA. Det var även 21 megapidxlar på den. Helt underbar! Jag ska leta upp den på internet och se hur mycket den kostar, och sen ska jag banne mig spara till den. omg, jag vill ha den!

I går sov jag ju hos sara. Vi hyrde en film teeth, sjukt jävla dålig, det stod att den skulle vara värre än både saw och hostel, men jag kan övertyga er om att den var den inte. Dåligaste film jag sett på länge, det stod att de skulle vara en rysare, men sara och jag satt och skrattade, bra film va?

Snart ska jag bege mig hemmåt för att städa upp lite, sen kommer majsan till mig, henne har jag inte träffat på år och dagar känns de som! Så det ska bli jäkligt kul!  Nu ska jag vara lite social mot sara sen ska jag fixa mig lite och sen gå till bussen som kommer om cirka en kvart.

Ha en bra dag, det blir nog inget mer inlägg idag, kanske bildinlägg, vi får se :)
ha det braaao!
/madde

; bei sara

hej hopp!
Nu sitter jag hos sara. Vi har nyss varit ute och frysit våra rövar av oss. haha! Det var kul, höhö, för vi hade kameran med oss. Så bilder kommer någon gång vill jag lova. Vid åtta ska sara och laga tacos, vi får väl se hur det går, men får hoppas på de bästa :)  höhö.

Ne, nu måste jag vara lite social mot min vän, snäll som jag är!
Kommer nog kanske skriva i morgon, får vi hopppppas.
PUSSPÅRE!

/madde

; H E L L O ^ ^

hej,
nu har jag varit ute & tagit lite vinterbilder. de kommer upp i morgon, eftersom att jag ska fara till Sara om 2 minuter.
Kanska skriver där, om jag orkar :)
Ha en bra dag. PUSS!


snyggingen!  <3

; alla hjärtans dag.


Ha en bra alla hjärtans dag :)

; alla älskar listor <3

 frågor

senaste:
1. mening du sa: "men okej."
2. personen du pratade med: tove
3. du fick sms av: jannnnie
4. du kramade: tove
5. du skrev på msn med: erik

idag:

5. kläder: grå tunika & blinbling sjal xD
6. bättre än igår: nepp.

imorgon:
7. är det: alla hjärtans dag.
8. planer: bioooooo med erik.

favorit:
10. nummer: 5 & 13
11. färg: gul & rosa ^^
12. årstid: sommar ofc

frågor och svar:
14. humör för tillfället? övertrött
15. det första du gjorde i morse? frös xD
16. vad åt du sist? en fet gyrospixzza xD
17. vad irriterar du dig på? att jag blev förjävla mätt ;/
19. vem tänker du på just nu? ingen just at the moment.
20. tror du att personen tänker på dig med? haha, jajajjajja!
21. vart reste du sist? jag reste till kalmar xD
22. vad gjorde du igår kväll? var med erik (:
23. liknar du din mamma eller pappa? mammmi
24. ler du ofta? haha, nä, skrattar xD
25. välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? kärlek i guess
26. önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? oftast :)
27. i vems säng sov du i natt? min,min,min.
28. vilken färg har din tröja? gråååå, eh-hee-h!

sorg:
29. har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? yyes
30. har du någonsin gråtit dig till sömns? yyes
31. gråter du när du skadar dig? hm, nja, eller de beror xD

lycka:
32. är du en glad person? haha, för glad ibland xD
33. vad gör dig glad? saker som gör än glad :D
34. önskar du att du var lyckligare? jag är rätt lycklig at the moment faktiskt.
36. kan musik göra dig glad? yyesbox!

kärlek:
37. har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"? yo.
38. har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det? yooo.
39. har du en flick/pojkvän? japp
40. är du nöjd med det? ja
41. är du kär? jag tror det ^^

hat:
41. vem hatar du verkligen? eh-eheehe-he ...
42: Har du någonsin gjort en hatlista? JAPP!
43. är du en mobbare? hehe, en snäll mobbare (a)
44. har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta? hah, ja!
45. har du blivit sviken någon gång? yyes

skolan:
46. gillar du skolan? japp, men inte lektionerna, bara folket ^^  så kanske skulle svarat nej?
48. värsta ämne? matte & sh ;'oo
49. har du spytt i skolan nån gång? tror jag inte :)
50. är skolmaten god? jovars.

; fredag den 13:e

Hejsan,
Sry, för dåligt uppdatering, men det har varit lite mycket nu dessa dagarna. I tisdags var jag hos erik & kom hem sent, så orkade inte blogga då. I onsdags var tove här och vi kollade på film och hade det mys. Och igår kom erik hit, vi kollade också på film, emn alla vi kollade på bara laggades i hop och stängdes av -.- Matthias kan inte hålla skivorna orepiga :P Sen sov iaf erik här :)

Idag har de inte hänt så mycket, gick i skolan till 11:10, sen gick jag till stan med maria & martina. Sen vid 13 försvann maria, hon skulle åka hem. & sen gick jag 35 minuter senare och jag trodde verkligen att jag skulle hinna med bussen som gick vid 13:40, men inte det, jag stog där och vinkade som en tok. Men tanten som körde såg mig inte -.- Men som tur var så var bror i stan så jag fick åka med honom hem, vilket var supernsällt :) Sen jag kom hem har jag ätiit lite, skrattat lite åt matthias och bara chillat! :)

Senare idag kommer Sara kanske hit. Får hoppas på de bästa. (: Annars blir de bara film hela kvällen.

Det är verkligen fredagen den 13:de idag. Det räcker inte med att man ska missa bussen, andra saker ska självklart hända med :(

R.I.P stina. <3

/madde


min! <3

; mondaymondaymonday

Hellllu!

Idag var jag i skolan och träffade flicksen. Utom Louise & Lotta, Louise var sjuk och Lotta den bitchen är ju i thailand. Jag saknar henne!!! Men iaf, dagen var rätt bra, men slö. Fast jag livade upp den med att vara sjukt jobbig så emma fick spelet på mig, men sånt är ju kul med. HAHA. Sen fick jag ett otroligt roligt sms av ida som förgyllade min dag. HAHA. Guuh, det var kul! Efter skolan följde Elin med mig hem, vi snackade en massa och kollade på mamma mia the movie och småsjöng lite till låtarna i den. Härligt! Sen efter elin hade åkt hem ahr jag bara suttit och tjockat mig framför datorn.  Men jag har faktiskt pratat med erik, och det blir man glad av. :)

I morgon blir det skola och efter skolan ska jag hem till erik :) Vi ska ha det mys!

Hela denna veckan är redan fullbokad och det blir alltid så, lite jobigt faktiskt, men de duger ändå. haha! Nu ska ajg hänga upp min tvätt sedan ska jag glo på någon film och till sist sova. Hoppas ni har haft en bra dag, för de jag har hyfsat haft.
Godnatt!
/madde


hehehehhehe, bjussar på en snygg bild dåva. haha :)

; film&pluggdag

Hej.
Söndag = film&pluggdag.
För mig är det en film dag idag, eftersom jag inte har ngt plugg, det är härligt! (:

Igår var det en superbra dag. Tänker inte avslöja för mycket, men min kusin hade fest och det var trevligt & en mycket bra person var med som gjorde de ännu bättre :) Grattis till john ännu en gång, och tack för en bra kväll :)
Men en person kan ju ta sig någonstans, snacka om avundssjuk? omg.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir de nog en film till :)
byebye
/madde

; pics

Hejsan!
Jag orkar inte skriva så värst mkt idag, tänkte bara säga att det var fest igår & det var massa trevligt (a) hehe!  Marhukda & Saora var med mig, det var en massa skoj. Träffade ju även elon som var ansvarig för festen elelr något i stil med de ;b hähä. Så här kommer lite bilder som jag stulit från maja & elin ;>  hihi!


foooolks!


HAHAHAHAHA, jag rev ner duschdrapperiet xD förlåt tommy! hahah (a)


elonpelon & jag ^^


maja, amalia(?) & jag ^^

; bäst på att plugga!

Hahaha, här sitter jag som vanligt. Jag ska egentligen plugga satan nu, för jag har samhälle (som jag bara gjort halva på, om knappt de) och matte prov (det har jag inte heller övat speciellt mycket på, jag är duktig) tills i morgon.
 Och istället för att pluggat har jag gjort de mesta, förutom att plugga då.

- Jag har suttit med en penna och petat bort mitt nagellack på naglarna ( hur ofta gör man de?  måste ju bara vara vid sånnahära tillfällen)
- Jag har även målat på nytt på ena handen och halv färdigt. HAHA! jag är för bra.
- Jag har letat efter en bild i ca en timma men inte hittat den, så jag tröttnade.
- Sen har jag gått runt i huset och bara gjort nada och letat godis, men inte hittade jag något ^
- Jag har också tagit lite kort på en penna (HAHAHHA, roligt har jag)
- Jag hann även somna en stund med böckerna i ansiktet också!
- Men mest har jag ju suttit vid msn! hahaha!

Vad kan jag säga.. Jag äger på att plugga! Jag vet att ni vill vara som mig. hahahahahahah!'
Ne, nu måste jag fan plugga! måste, måste, måste!
sen ska jag kolla på film :))) hihihhi!
eller jag tror jag skiter i och plugga. Nu ska jag se film. (HAHA)
PUSS & godnatt!
/madde


bild från google.

; yellowpic



just look up, and remember my face.
you'll never forget..

; en chill torsdag

Idag är det exakt ett år och fem månader tills jag fyller 18, så om någon har lust att köpa en gul bil till mig, så vet ni ju när ni ska ge den :) Det är bra!

Dagen har varit sisådär, ljudet på morgon var chilledill! Fick en uppgift som vi har tre veckor på oss att bli klara med. Sen gick vi :)  & då hade vi ungefär en timma och lite mer, tills vi skulle ha lunch ;> så jag, lotta, mathilda satt i grupprummet och muppade oss ;b hahaha! Efter lunchen hade vi matte sen svenska och sist engelska där vi fick sluta ungeför en halvtimma tidigare ;D gutt som fan.

Sen jag har kommit hem har jag ätit lite och bara tagit de lugnt, antar att jag måste påbörja matten snart om jag ska kunna nå ett G på provet i morgon ^^  haha!
Sen i kväll blir de nog film som vanligt, men hoppas på att jag kan lägga mig lite tidigare än vanligt. Men vi får väl se hur de går.



Jag kommer sakna dig lottispottis! <3

; memory


mattelektionerna från ljungbyholm saknar jag faktiskt lite. Iaf magnus som
lärare, för olaz kan ta sig i röven.


jag saknar även viktor-sara-&-madde-tiden ^^  de var tider de & kul var det!


jannie&maddes tid med horleifspelet saknar min lite med faktiskt,
fast iofs vann jag ju bara, men man saknar ju att vinna ^^


iiih, saknar majsaaaan & tildabus!


tjejkvällen hos ida komms ihåg!  Det var skoj!


chilledillhögen i ljholm'!  minnen! <3


min tid med ebbakask var en härlig tid! Önskar den var nu.


en brun mupp från mallorca! det saknar jag något enormt!


SAKNART!

nu orkar jag inte fler bilder. höhö. Ha en bra kväll & sov gott!
/madde

; heywednesday

Hellu!
Idag hade vi idrottsdag i skolan. Jag, Maria, Louise & Julia åkte skridskor, det gick ganska bra för att vara jag :) Slutade runt 10:30 vilket var ganska gutt! Sen fick jag vänta till Lottis var klar & när hon var det gick vi till stan tillsammans med ac, emn sedan gick hon åt något annat håll ^^ MEn sen gick iaf jag och Lotta och fikade & det var nog den sorgligaste fika någonsinn! Fy ;< För er som inte vet ska Lotta åka till varma thailand i två veckor på fredag och lämna mig här i kalla sverige ;< elakt! Men hon har lovat att skicka  vykort, så jag hoppas hon gör det med!  ;B hihi. Men hur ska jag klara mig ;< dumma lottis!
Efter lite shopping & fika åkte jag hemmåt, och för att inte glömma så träffade jag typ halva 9d på bussen! Lite nice & träffa några igen :) Sen jag kom hem har jag sett på film, Changeling, den var faktiskt bra. Men jag hade på engelska text, så det var lite klurigt att förstå ibland, men skillad som jag är fattade jag de mesta :)
I morgon är det min hatadag -.- uuusch! Tycker itne om torsdagar, så jag ska nog bara gå till skolan för att säga hejdå till lotta för sista gången på två veckor ;< buhu.

På tisdag kommer mina brillz förmodligen, för er som ville anteckna (:

jag orkar inte med dig.
och absolut inte dig.
och inte dig, för du går på mina nerver.
-.-
come back, i rly miss u ;/


Ursäkta för mina depp inlägg en gång ibland, men är inte så pepp på något just nu. Så, förlåt.
/madde

; depptankar

jag vet inte vad jag ska göra.
jag orkar inte, varför ska de alltid bli såhär?
kan du inte bara försvinna... fast helst inte.
gah, jag orkar inte.
och allt, allt är mitt fel och jag kan inget annat
än att sitta och skylla på mig själv att det var jag
som förstörde det. För det var ju så.
Fan.
Fan att jag skulle göra så.
Fan på mig.
Fan!

Jag vill ju bara vara lycklig..

; en ledig tisdag

Tjoho!
Idag har jag varit ledig och trött som jag var igår sov jag till tio i två idag. HAHA. jag är otrolig. Men när jag vaknade tog jag en snabbdusch, sen åkte mamma och jag in till optikern. Där jag beställde mina brillz! Så nu kommer dom om en vecka ungefär! Lite härligt man samtidigt förfäligt, hah, rim på det! Nämen, det är tur att jag får ha dom när jag vill ^^  hehe.

Det blev en mamma & dotter dag idag! Hårligt tycker jag. Vi åkte runt i hela kalmar och letade efter en miniräknare, som jag hittade till slut, tur det. Ananrs hade väl olaz fått spelet på mig på matten. Köpte även lite nya block, det kan behövas vill jag lova.

I morgon ska vi ha idrottsdag i skolan -.- & jag ahr valt skridskor & jag har inga, uuuh, jag är duktig! Men efter ska jag fika med lotta, det ska bli riktigt kul! LottisPottis! <3

Nu ska jag välja mina förbannade induviduella val -.-  det suger hårt.
hej!
/madde

; blondinlotta är rolig.

hehehehe, lotta får till att ibland. Hon försäger sig själv, det är kul.

madde: du är tröööög, blondinlotttta!
.....
madde: du kanske skulle ta över blondinbellas blogg nu när hon ska sluta och allt? Kan ju byta till blondinlotta? :)
lotta:  men hon är ju inte trög? ...  eller... oj.
madde: hahahahahah!


söt bild, söt lotta :)

; mondaaaaay

Hejsan.
Har verkligen ingen lust att blogga idag. Därför kommer min dag i korta meningar, enjoy! haha!

Vaknade 06:45.
Gick till bussen 07:18
Kom till skolan 07:57.
Satt och degade med Martina, Louise & Amy.
Klockan blev runt nio halv tio, MP08A kom.
Klockan blev tio, hade gränser.
Klockan kvart i 11 gick vi till gympan.
Slutade gympan, gick till matsalen.
Åt mat. ^^

Alla flickor försvann utom Mathilda och Lotta.
Gick till bussen
Tog 13:40 bussen hem
Kollade på film när jag kom hem.
Kollade på en till.
Fixde lite filmer.
Satt här.
Snart ska jag kolla på mer film.
:))))))

I morgon är vi lediga och då ska jag till optikern och sen ska jag förmodligen till Hannes, om jag mår bättre :)
Ha en fortsatt bra ööh.. Måndag ;> hehehehe! pyss!
/madde

; dumma micke.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Idag är jag arg, väldigt arg. Hela MP08A har sovmorgon, utom några som micke har glömt att meddela nu på morgonen, ocg självklart var jag en av dom. FAN, arg blev jag! Men nu sitter jag här med louise, rebecca & elinpelin!

Louise är dum ibland........
men det gör inget.<3333
 
hejdå. skriver mer sen, kanske :)

; rubrik saknas

Hejsan!
Idag vaknade jag upp hos bror, där jag sov i natt. Det var en lugnt morgon/förmiddag, jag kollade på när bror spelade bilspel & vi kollade på en film och tog de bara chill!  Det var gutt faktiskt. Vi prövade även gh, och självklart ägde jag bror min! :) bäst som jag är.

Sen runt 5 tiden trippade jag bort mot frasses, där jag mötte elin och sen blev de en tripp till baronen då vi köpte popcorn,fanta & fick våra biljetter. Vi satte oss på biostaden på en bänk och skrattade åt fula folk & folk med fula skor (a) Det var roligt och sedan började klockan närma sig kvart över 6, då de släppte in och de första jag gör är ju självklart att göra bort mig. Det satt en tjej brevid mig, och snäll som hon var sa hon: "Ska du ha din dricka i hållaren där?" Och jag som inte hann tänka och uppfatta att hon ville ha den sa jag " eeh, ja, de kan jag väl ta" och till höger om mig sitter elin, nästa vikt i skratt. Fy, jag kände mig så taskig! Usch på mig. Så, om denna tjej jäser min blogg (de tror jag då inte, men man vet ju aldrig) förlåt! (a) Bion var verkligen sjukt bra! Bästa film på länge! Den hade verkligen allt, så fem av fem toasters till den! Den kan man verkligen se mer än en gång, och det ska jag göra med (a) Jag ska se den med sara snart. det gillas!

I morgon är det måndag och en skolvecka börjar igen. Usch, jag orkar verkligen inte. Skolan, bulleva och ja, de mesta ta kål på mig just nu. Jag mår verkligen inte bra, men jag hoppas att allt blir bättre, snart, för jag orkar inte gå runt och vara ledsen hela tiden. Men som tur är, är vi lediga på tisdag, tror jag? Får hoppas att det är så iaf :)

I keep believing that you will come back..
please, i need you...

/madde


RSS 2.0